GHIULICĂ SCRIE ISTORIE! 3 ANTRENORI ROMÂNI ÎN SEMIFINALELE UNEI CUPE EUROPENE! * PRINȚUL FUDUL…

GHIULICĂ SCRIE ISTORIE! 3 ANTRENORI ROMÂNI ÎN SEMIFINALELE UNEI CUPE EUROPENE! * PRINȚUL FUDUL…

GHIULICĂ SCRIE ISTORIE! 3 ANTRENORI ROMÂNI ÎN SEMIFINALELE UNEI CUPE EUROPENE! * PRINȚUL FUDUL ÎI VA TRIMITE O SCRISOARE DE RECUNOȘTINȚĂ VEȘNICĂ

Există unii răutăcioși care cred că șăfu’ ferevișulu’, Ghiță Ghiulangiul, este groparul voleiului românesc… Și nu putem contesta asta, împotriva realității. Însă mai mult decît atît, Ghiulică e un mare scriitor. El scrie istorie! 🙂 An de an. Păi nu se lăuda că el a organizat finala Ligii Campionilor de anul trecut? Nu se lăuda că, dacă nu punea el piciorușul personal în prag, cu degețelele ojate cu mov, nu mai pupa Păhărică Limbosu de la Blaj atribuire? (vezi-i piciorușele în FOTO)

Ei, acum că Prințul Paul de Agrolanda cel Fudul s-a calificat (ieri și spectaculos) în semifinalele Cupei CEV cu echipa sa, Swietelsky Békéscsaba, nu este tot meritul lui Ghiulică?? Răutăcioșilor!
Păi dacă nu-l belea Ghiulică neregulamentar, cu asistența avocatului Dîrlan, dîndu-i o sancțiune nemaiîntîlnită în sporturile românești (suspendare pe 8 luni, nejustificată public nici pînă azi!)… nu era Fudulul și acum la Agroland ca s-o trezească la viață pe Petra?
Dacă nu-l înjunghia mișelește, pe la spate, Ghiulică pe fostul său pretinar de păhar, Cocoșelul Horică, mai ajungea Fudulul cu Papuci Roșii antrenor la echipa maghiară și în semifinalele Cupei CEV?

Drept urmare, Prințul cel Fudul îi va trimite zilele astea lui Ghiulică o scrisoare oficială de recunoștință veșnică:

„Sărumîna bulibașă că io credeam că vrei să mă terminezi da mata mult bine mia-i făcut mîncațaș. ❤️❤️❤️🐶🤩“
—–

Voleiul românesc a mai avut 2 antrenori deodată, nu că în semifinalele unei cupe europene, ci chiar în finala Cupei Campionilor. Finalele edițiilor 1966 și 1967 (masculin) s-au disputat între Dinamo și Rapid! Mai ții minte, Ghiulică? Ce vremuri! Ce președinte avea federația pe atunci! Om serios, nu un coate-goale.

Dar niciodată n-am avut 3 antrenori simultan în semifinale.
Stați așa! Cum adică nu vă iese la numărătoare cifra 3??
Să-i socotim pe dește:
– Grapă, unul la mână,🇹🇩
– Paul, doi la mînă,🇹🇩
Darko Arena, trei la mînă!🇹🇩

Păi, da! și Darko Arena! Credeați voi că e sîrb, dar la cît Jidvei 🍾 a pompat Păhărică în el de 5 ani… i s-a modificat genetic adeneu’ și s-a făcut român și el. Verificați-i lista de înjurături!Comentezi?