Guillermo Naranjo Hernández (antrenor CSM Tîrgoviște), după meciul Penicilina – CSMT 0–3, pentru Volei…

Guillermo Naranjo Hernández (antrenor CSM Tîrgoviște), după meciul Penicilina – CSMT 0–3, pentru Volei Iași & Volei România:

Am început primul set foarte bine, forțînd serviciul și lucrînd tactic foarte bine, dar brusc ne-am înțepenit în rotația a 2a. Ele [adversarele] au început să paseze ceva mai bine și, deși am citit foarte bine jocul lor, nu le-am putut opri cu blocajul, cu apărarea. Am făcut o schimbare dublă coordonatoare–opusă, cu Adina-Maria Roșca opusă, și am încheiat setul cu un bloc și un as.
După aceea jocul nostru s-a întărit la toate elementele. Centralele noastre [Hrončeková și Sybeldon] au dominat și ne-a fost mai ușor să jucăm rapid. Am servit agresiv pe țintele din planul de joc și am cîștigat confortabil următoarele 2 seturi.
Ne bucurăm că am cîștigat în 3 seturi și că am terminat [anul] pe locul 3.

SR: De ce nu a jucat Collar?

GNH: A avut niște probleme la un genunchi în Cupa Confruntării și nu am vrut să riscăm. Ramona Marciu s-a descurcat bine la antrenamente.

SR: Ai remarcat vreo jucătoare de la Penicilina cu potențial?

GNH: „Iași“ este o echipă luptătoare. Toate jucătoarele se implică și se străduiesc, dar n-aș putea spune că am văzut pe cineva cu potențial de a fi mare jucătoare în viitor. Dar, desigur, eu nu le văd zilnic.

SR: Mai faceți antrenamente anul acesta?

GNH: Bineînțeles. Avem 2 meciuri foarte tari la începutul anului și vrem să fim pregătiți. Ne întoarcem la muncă pe 27 decembrie.

Comentezi?