Jaf la drumul mare !La turneele semifinale si finale suma de plata pentru arbitraj…

aqualine.ro/

Jaf la drumul mare !La turneele semifinale si finale suma de plata pentru arbitraj s/a ridicat LA1300-1650. SUMA REPREZINTA cazarea pentru 12 persoane 5 zile. În scurt timp v/a scădea drastic nrr de echipe în campionatele de capete și junioare , cauzele fiind ** -Limitarea jucătoarelor de vârstă mai mică 2 transferurile făcute de unele echipe încă de la mini -volei 3 racolarea jucătoarelor la așa numitele centre de excelență, culmea după transferuri joacă în campionat sub o altă denumire /cum de te mai poți bucura că ieși campion .?
Oare mai merita sa muncesti ca prostul .?cind de munca ta profită ATI,!?
O jucătoare titulara la lotul de Cădere și Junioare grila este doar 500 euro !,,,,

9 thoughts on “Jaf la drumul mare !La turneele semifinale si finale suma de plata pentru arbitraj…

  1. Eu nu cred dacă faci grila corect o sa vezi ca iese 5000 euro sau 10000 euro ai modelul transfer Multă Eliade CSM sau Satu Mare Timișoara.

  2. Apropo nu te mai duce tu trimite pe directorul tău, sau pe tata lui Alex.P sa vorbească cu VG
    Degeaba te zbați ca tot ei își araranjeaza smenurile.

  3. Domnule antrenor Teodorescu; ce înseamnă cazare pentru 12 persoane 5 zile? Care sunt cele 12 persoane?

  4. Si va rog nu vreau să intru cu dv intro discuție pe teme de volei ,sunteți un om onest,pentru lămurirea dv vedeți cine a plătit arbitrajanul trecut. ?S/a putut eram in campanie! Se puteau găsi multe soluții, Dar totul se face numai pentru arbitrii,Sa fi serioși tur ,semifinal 2 cînd se puteau decide finalistele prin 3serii semifinale direct după terminarea joc din serii ,eu avind 7 fete cu examen !Sunt multe de spus dar nu vreau să discut cu dv nu sunteți piesa de rezistenta , bucurați_va ca sunteți campioni cu copii altora !
    vedeti

  5. Puneți pe cineva să vă regleze setările telefoanelor pentru a elimina sugestiile automate de cuvinte (anulați). Poate înțelegem și noi ce vreți să scrieți.

Comentezi?