JOI 10 AUGUST 2023: ULUITOR CUTREMUR DE GRADUL 8 PE SCĂRILE FEDERAȚIEI ROMÂNE DE VOLEI! * „OPUS”! * După ani de zile de bătut gura de pomană (și tastele!), eforturile noastre intense au dat roade! Ciocoflenderii din FRV se apropie de secolul 21 și își adaptează terminologia!

aqualine.ro/

 

Ceva foarte ciudat și supranatural s-a petrecut azi joi 10 aug 2023, la ora 1800, în voleiul românesc! După ani de zile, în care acest blog a tot propagat terminologia modernă în voleiul românesc, FRV a trecut oficial de la imbecila formulare de pe vremea lui Gheorghiu-Dej fals ” la termenul modern „(atacant) opus”! Încă avem palpitații și lacrimi în ochii bulbucați, pentru că nu ne vine să credem.

În șirul de prezentări psihopatice ale componentelor naționalei feminine, acela care scrie acum pe pagina de FB a FRV, zice despre Iuna Zadorojnai:

Opusul naționalei României a evoluat în carieră la CSM București…”.

Da, proștii din federație nu știu acordul gramatical (genurile gramaticale), dar l-or învăța și pe ăla, hai să avem răbdare. Suntem mult prea bucuroși acum ca să ne împiedicăm de faptul că n-au scris corect „opusa”.

klap.ro

Această uluitoare revoluție va face ca Universitalu Cojocaru să-și rescrie toate lucrările „științifice”, alea cu mingea care ocolește aerul, scrise cu nevastă-sa coautoare, ca să aibă și ea operă științifică! Iar îNȘelaru, care nu putea pronunța la tv tâmpenia cu „fals”, nu va mai fi nevoit să ocolească cu formularea „joacă în diagonală cu coordonatorul” , dacă i s-a dat aprobare de la împărăție.

Următorul pas ar fi corectarea tâmpeniei cu „volei PE plajă”.

ottobroker.ro

Dar stați puțin și nu mânați, că poate acușa își șterg postarea și-l sancționează pe ăla care a îndrăznit să scrie așa ceva! 😊 (Nu credem că filo-ologul Ursulache.)

Of! De n-ar fi pus „muzica” aia de oameni nebuni pe prezentarea fetelor…

Și sursa: https://www.facebook.com/frvolei/posts/pfbid0Mt1iLYyuxcVMh2HfGFpmMTuLyuBHNSWZGHmCu7swrBKG6abJ4c2QT5RkcDWhhm91l 

Comentezi?