COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII | Filmuleț „prodused” * Pregătire leșinată * Throne is mine, ce comic! * Gestul proastei de fezbuc * Nu se vând biletele

COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII | Filmuleț „prodused” * Pregătire leșinată * Throne is mine, ce comic! * Gestul proastei de fezbuc * Nu se vând biletele

 

Prostia a fost atotcuprinzătoare în volei și înainte de Universitalu Cojocaru. Era o prostie pasivă. Acum e o prostie activă, harnică. Proștii lui Cojocaru, de la Contabilu Constantinescu la scribălăul Ursulache, sunt inventivi și energici.

Din sforțările lor caraghioase face parte și un fel de videomontaj de prezentare, la care vă trimitem mai jos.

Montajul e făcut imbecil de prost de la primele cadre, cu un font urât, schimonosit, schilod și psihotic, în care litera O este colorată albastru-galben-roșu în cel mai kitsch mod posibil, ca o idee a unui școler din clasa a 3a nu prea răsărit. Dar ce zicem noi albastru? E un fel de bleumarin închis, aproape de negru! Așa-s de proști încât nici culorile nu le știu!

Din primele cadre nu putem descifra cine e regisorul (Directed by), pentru că are un logo tembel. Gradi hnog?? Putem însă descifra că tâmpiții care l-au produs, 7 Production, habar n-au englezește 😂 Probabil sunt la prima lor producție de amatori leșinați, altfel le-ar fi atras atenția cineva că scriu greșit „Prodused by” 🤣 Atâta-s de proști! Am căutat să vedem cine e 7 Production, dar nu există pe net așa ceva. Există un Seven Film, dar ăia au alt logo.
(corect: „Produced by”)

Filmulețul se desfășoară într-o notă sinistră, întunecată și pe un enervat cântec rap (sau crap, cum ar trebui să se cheme așa o „muzică”). Haos e de la un capăt la altul, nu există o linie directoare. Câteva fete au fost puse să facă celebrul gest al pițipoancei de fezbuc, ăla cu mâinile schimonosite, chipurile, în formă de inimă.

Versurile războinice zic la un moment dat „Throne is mine”, ceea ce este foarte comic pentru noi, o echipă de loc 19 în Europa 😊 și condusă de un antrenor dezorientat și cu multe goluri pe posturi.

Videoul de YouTube este propagat pe pagina de FB a federației, unde Ursulache nu mai prididește cu imbecilul clișeu „tricolorii, tricolorele”, ca și cum am fi singurii tricolori de pe planetă 😊

Și mai este însoțit de un text tembel și delirant în engleză, în care traducătoarea țeapănă (dacă nu cumva e inteligența artificială!) pune virgulă înainte de „and”, de râd și curcile.

Trecând din marea cinematografie în viața reală, Ursulache ne informează că fetele noastre au fost duse la Băile Sărate de la Ocna Mș, acasă la Stîncel, anonimul vice al FRV și mâna dreaptă a lui Limbosu în Consiliul Director. Mai zice panarama de „filo-olog” că fetele au servit prânzul, dar nu ne spune și cui i l-au servit 😊 Desigur, prostălăul care se fudulește cu 2 facultăți (filologie și istorie!), crede ca orice incult primitiv că „a servi” înseamnă „a mânca” sau „a bea” 😊 Nu, incultule, „a servi” înseamnă „a fi servitorul cuiva”. Nu fetele au servit, ci ospătarii.

Acum la fix o săptămână înainte de meciul de deschiderea al CE (F), Italia – România, vedem că pregătirea a fost slabă și că, la fel ca la masculin, federația lui Cojocaru Mingea Ocolește Aerul n-a reușit să  găsească partenere de verificare serioase. Iar Slovenia (F) cică n-a mai venit la întâlnirea de la Blaj. Un motiv plauzibil ar fi că nu le-a convenit panarama de cazare pe care o poate oferi sătucul primarelui Limbosu, sat–municipiu zis și Mica Limbă.

Și nici n-au făcut fetele noastre vreun joc în aer liber, cum vor fi forțate să joace la Verona, pe drept cuvânt numită și MICA ROMĂ, cu căldură de 30 grd și cu vânt. Există și o parte bună pentru noi, convenabilă: federația italiană vinde foarte greu biletele, deși pe situl de bilete are foarte puține locuri scoase la vânzare, vreo 200. De 2 săptămâni nu se vede nicio mișcare pe diagrama locurilor.

Și altă parte bună e cu șansa extrem de rară de a juca, totuși, într-un astfel de decor antic.

Comentezi?