Adunarea Generală a indolenților și a proștilor 2023 (ep 3) | Statutul modificat în favoarea lui Universitalu Cojocaru * Rânjetul tâmp * Câte comisii aveți, proștilor?

Adin Cojocaru, president of the Romanian Volleyball Federation
aqualine.ro/

 

(continuă de aici)

Așa e când un blogger neglijent se apucă să facă o analiză critică a Adunării Generale din 2023 și, luându-se cu alte proiecte personale, amână episodul 3 până e prea târziu, până iaca a venit următoarea Adunare Generală.

În analiza AG 2023 am arătat ce cârpaci nenorociți au pregătit documentele și rapoartele pentru AG (AICI) și cum au adoptat sistemul competițional imbecil (AICI) care, virtual, e compus din 2 competiții, dintre care prima (faza 1, tur/retur) nici nu prea contează.

Partea a 3a urma să conțină o analiză a modificărilor din Statutul FRV. Că așa se bătea cu cărămida în piept Universitalu Cojocaru Ocolește atunci când a fost ales, că primul lucru pe care-l va face, va fi modificarea (în bine) a Statutului. Sigur că n-a fost primul lucru și modificările au venit abia după 3 ani. Nu mai are rost să comentăm grozăviile puse acolo de gașca lui Universitalu, pentru că adunătura de adormiți numită comic Adunare Generală, votează ca proștii adormiți orice. Scopul lor, când ajung la AG, nu este de a repara sau învigora voleiul românesc, de a analiza tâmpeniile lui Universitalu, ci de a scăpa de ședință cât mai repede pentru a merge la băut cu pretinarii din alte județe.

vivacredit.ro

Vom remarca doar cea mai cumplită mânărie făcută de Adin-Dva-Tri în Statut, anume condițiile pentru candidatura la președinția FRV. Vezi: https://frvolei.eu/wp-content/uploads/2023/04/19-Modificari-si-completati-Statut-FRVOLEI_2023.pdf

Art 84.1.j a fost modificat și permite candidatura la președinție numai dacă persoana, timp de cel puțin 8 ani, a lucrat în federație (nu obligatoriu cu o funcție) sau avut funcție în structurile afiliate:

j) pentru funcția de președinte, trebuie să aibă o activitate de minimum 8 ani fie în cadrul departamentelor, comisiilor sau colegiilor centrale ale FRV, fie într-o funcție de de conducere din cadrul structurilor sportive afiliate FRV;
[Notă ulterioară: Prin nu se știe ce „minune”, cei care au votat ca turma, în vrac, au sărit exact această schimbare. N-a trecut de vot exact bucățica asta, care-l avantajează pe prea-cinstitul Universitalu Cojocaru Ocolește! A rămas tot vechimea de 10 ani. Măi măi!]

Asta înseamnă că femeia de serviciu a FRV are drept de candidatură la funcția de președinte, dar alde Nicolonțea (presupunând că ar fi rămas om de bună-credință) n-ar avea dreptul. Asta ca să nu mai vorbim de folcloricii Țiriac sau Becali. Sau de orice persoană cu intelect și cu viziune, dar fără 8 ani de funcții.

Așa s-au îngrozit unii proști mai deștepți DUPĂ ce deja au votat ca proștii.

În felul ăsta, și Universitalu Cojocaru, care a învățat multe mânării de la tăticul lui, Ghiță Ghiulangiul Vișan, a sucit Statutul în favoarea sa și s-a asigurat că limitează drastic numărul de contracandidați.

Proștii din AG nu s-au chitit să-i oblige prin Statut pe candidați să fie deștepți, ca, de exemplu, prin obligația de a ști limba engleză la un nivel măcar mediu. Că doar Universitalu Ocolește e convins că lipsa abilităților de engleză poate suplinită de un rânjet tâmp.

Să mai pomenim și de o modificare tâmpită din Statut care este chiar comică.

La Titlul 3.5.7 s-a schimbat textul „Comisia de Volei pe Plajă” (cum „PE”, idioților??) în „Comisia Centrală de Volei pe Nisip și pe Zăpadă”. Oare șeful ei, deșteptul inteligent și prietenul vișănel al voleiul sârbo-blăjean, Paul Szabo Alexi, a aflat de numele OFICIAL al sportului pe care-l comisionează? 😊 Că imbecilii care scriu pe pagina de FB a FRV de un an, n-au aflat.

La art 76-78 se prezintă ce-i cu comisia asta, dar, anterior, la art 58 (Enumerarea departamentelor, comisiilor şi colegiilor central), se enumeră 2 comisii:

f. Comisia Centrală de Volei pe Nisip;
g. Comisia Centrală de Volei pe Zăpadă;

Da, oameni buni! Atâta sunt de proști! În mod OFICIAL nu se știe în FRV dacă-i o comisie sau sunt două. Asemenea tâmpiți au ajuns să conducă voleiul românesc și să facă statute, iar alți prostălăi numiți Adunare Generală au votat.

Așadar, azi, cu ocazia AG 2024, ne așteptăm ca prostimea:

– să voteze iar orice tâmpenii propune gașca lui Universitalu,

– să nu conteste regulamentul competițional tâmpit repropus, ăla cu faza 3 din faza 2 și cu virtual 2 competiții distincte,

– să nu-l ia la șuturi pe preș despre cum și-a făcut Statut în favoarea sa

– să nu pună problema de ce se folosesc denumirile tâmpite de A1 și A2 pentru diviziile campionatului românesc,

– să nu dezbată problema siglei FRV, cea de o enormă imbecilitate

ottobroker.ro

– să nu-l tragă la răspundere pe șef pentru suma uriașă risipită pe sistemul de verificare video ponosit tehnic,

– să nu protesteze pentru separarea din acest an a AG ordinare față de AG de alegeri, că, deh, Universitalu a prins gust de putere și nu vrea să-i dea drumul mai devreme de 4 ani fix.

Era în plan să analizăm și modul imbecil în care Universitalu a „mituit” majoritatea cluburilor în iarnă, la Gala voleiului românesc, dăruindu-le o căruță de distincții pentru nimic, doar pentru că există în divizia A. Altă dată…

Comentezi?