Adunarea Generală a indolenților și a proștilor 2023 (ep 1) * Lucică Mondialu cel mai deștept * Juniori II? * Sistemul competițional de pe șervețel

 

Sigur că dispariția din peisaj a lui Ghiță Bombiță, bulibașa voleiului românesc timp de 16 ani, a fost benefică. Și Universitalu Cojocaru e mai bun președinte decât el. Pentru că oricine ar putea fi mai bun președinte decât Ghiulangiul și mai puțin corupt. Numai că efectele devastatoare ale domniei (bulibășiei?) Ghiulangiului nu dispar ușor, pentru că el a fost foarte eficient în a distruge profesionalismul și pasiunea. AG din 2023 ne arată încă o dată cârpăceala și indolența celor care dirijează voleiul la un nivel mai mare sau mai mic.

Pregătirea AG a fost în aceeași notă. Niște „materiale” aruncate formal pe net cu doar 2 săptămâni înainte, pline de agramatisme. Însăși pagina web cu lista materialelor a fost scrisă de un tâmpit care nu găsește diacriticele pe taste, care scrie „Senioare” cu majusculă și care vorbește de „Junioare II” și de alte bazaconii.

Vezi aici: https://frvolei.eu/anunturi-federatia-romana-de-volei/materiale-adunarea-generala-ordinara-2023/

Raportul de activitate e mai mult un fel de ciornă, unde multe cuvinte apar pompos cu inițială majusculă inutilă (Campionate Naționale, Speranțe ec), În schimb, agramatul scrie „festivalul Olimpic” 😊 Documentul e semnat informatic de „Florin”. Probabil i-a rămas numele lui Florin Bosi prin calculatoarele FRV și ăia nu știu să-l șteargă.

Activitatea „Senioarelor” e contabilizată de „AlinaStefanescu” într-un fișier fără diacritice și cu o organizare tembelă.

Fișierele despre activitatea în voleiul feminin sunt redactate tot de „AlinaStefanescu”.

Fișierele despre activitatea în voleiul masculin sunt redactate de „Gabriela Bulgariu”. Asta le mai are cu diacriticele, dar nu înțelege bazele organizării unui document și și-a setat pagina pe format american Letter 😊

Raportul Comisiei de Antrenori e redactat de alt analfabet informatic: Dan Gavril, care precizează că e și „Profesor”, ca să nu zică lumea c-ar fi vreun prost.

Mai tăune decât ăsta e Cotoroanță în raportul Comisiei de Competiții 😊 Ăsta nici numele nu știe să și-l scrie corect. Oare cum ajung așa tâmpiți șefuleți pe undeva?

De departe cel mai deștept dintre toți e Lucică Mondialu. Ăsta și-a făcut și siglă a Comisiei de Arbitri pe document, dar nu se știe cum a reușit să scrie și text peste ea. Paginile sunt „Page” și scrie de „Challenge-uri” 😊 Dacă ăsta e cel mai deștept, vă imaginați cum sunt ceilalți.

Szabo-Alexi (și el Universital) e printre cei mai zăpăciți. El e ăla care nu știe cum se numește sportul de care se ocupă comisia sa. Deși numele e corect în titulatura comisiei, deșteptul scrie „Volei pe plaja” în raport (da, și el urâtor de diacritice). Dar el face chiar 2 rapoarte ale „Comisiei Naționale De Volei De Plajă Și Volei Pe Zăpadă”! Ăllalt cu zăpada e un adevărat poem și raportează de prin 2018! Ce tâmpiți drăguți! 😊 Practic, e o slavă adusă lui Ifrim Nisiposu Kumluk, dacă nu cumva chiar concepută de el însuși. A muncit mult nătăfleață, a pus în raport până și sigla pensiunii unde a fost cazat!

Raportul Comisiei de Disciplină e scris de noul avocat al FRV, evident mai deștept decât Dîrlanul lui Ghiulică, dar nu raportează nimic concert, doar niște generalități. Ăsta semnează „Cu aleasă considerație” 😊

Și raportul Comisiei de cenzori (Ioana Dragusinoiu) e scris în stilul handicap informatic.

În documentul despre bugetul federației nu este trecut nimic despre sistemul de verificare video achiziționat (cca 40.000 ieuroi), ceea ce ne întărește bănuiala că e ceva dubios la mijloc. Oricum, atâta amar de bănet pentru un calculator, o aplicație și 20 de camere video e un mare caraghioslâc. Cine e responsabil de cheltuială, Cojocarule, și de ce nu apare în documentele pentru AG?

Dar cel mai de panaramă „document” e propunerea pentru sistemul competițional. Asta parcă e scrisă de un bețiv pe șervețelul unsuros de la birtul comunal. Se vede că oficialii federației încă n-au habar ce-i ăla playoff și au pus botul și la inexistentul concept de „playout”.

(continuă aici)

Comentezi?