LC 2020 (F) R4E1 Grupa D | LIMBOSU A PLĂTIT UN MILION DE EURO PENTRU MURĂTURI * CEDĂ BLAJUL: 3 SETURI DE RUȘINE * JALEA ROMÂNEASCĂ DIN CUPELE EUROPENE CONTINUĂ

magnolia.ro/

 

Nantes VB – Blabla Blaj 3 – 1 (25-19, 20-25, 25-12, 25-16)
Spectatori: 2270

Iar #Cedă_Blajul! Și destul de urît. Luni, la casele de pariuri, Nantes era ușor favorită. Marți dimineața, cotele s-au sucit de dădeau pe Blabla cîștigătoare clară cu 3–0 ? Am zis că s-o fi accidentat vreuna de la Nantes prin somn noaptea trecută. Nu pricep de ce previziunea a fost așa de favorabilă pentru Blabla, cînd eu am explicat clar și cu argumente că, de la an la an, echipa primarelui Limbosu e din ce în ce mai slabă. Zice lumea că „vicecampioana Ieoropei“ a debutat în această stagiune a LC fiind dezavantajată de meciurile din campionat cu echipe slabe. Ba nu, a fost dezavantajată din cauza strategiei tembele a lui ZaDarko Arena, care a jucat meciurile astea în batjocură, mai mult cu rezervele, astfel ratînd ocazia să-și închege echipa. Cred că Blabla Blaj a jucat seara asta pentru prima dată în această formulă! ? Echipa a arătat ca tocmai sosită din vacanță.

Primul set se știa că Blabla îl va începe în mahmurie (marca Zakoč), iar gazdele au profitat făcînd un joc nu foarte spectaculos, dar foarte „corect“. În setul 2, Blajul s-a trezit și am crezut că s-au rezolvat problemele și că, totuși, ne îndreptăm spre un 1–3. Centralele au blocat mai bine. Dar pe fondul continuării jocului corect al gazdelor, a venit catastrofa din setul 3, în care acriturile gras plătite din banii blăjenilor au făcut abia 12 pct! Iar cînd vezi că Baciu e schimbată cu Rus, știi că treaba e oablă rău. Scorul eficienței în atac: 52% – 26%! Baciu: 20%, iar Rus: 0%! Adică opusele pe care se contează să facă multe puncte.
În setul 4, gazdele au continuat cu curaj și cu entuziasm, în timp ce murăturile mercenare abia s-au mișcat în teren. Eficiența lui Baciu a scăzut la 17%, iar marea vedetă Buša a avut 0%. Echipa marelui antrenor răsuflat a arătat că nici nu prea știe să servească.
#CedăBlajul? Hal de cel mai bine plătit bugetar din județul Alba (ZaDarko Arena)!
#CemaidăBlajul? Un milion de euroi pentru niște murături.

Cea mai bună jucătoare: Katharina Schwabe (#2 extremă Nantes), 17 pct, eficiență 50% (titlu anunțat și oficial la finele partidei).
Cea mai bună de la Blabla și cea mai bună marcatoare a partidei: Sanja Gamma (#11 extremă), 17 pct, 48%
Cel mai eficient atac: Lauren Schad (#10 centrală Nantes), 11 pct, 53%.
Cea mai bună recepție: Tatjana Burmazović (#15 libero Nantes)
Cea mai slabă jucătoare: Bianka Buša (#12 extremă Blabla)

biciclop.eu

Blabla Blaj s-a instalat pe ultimul loc al grupei, iar seria chiflelor românești jalnice din cupele europene continuă ?

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

A Carrara Imoco Conegliano – Vasas Óbuda Budapesta 3 – 2 (21-25, 25-20, 25-10, 23-25, 15-4)
Spectatori: 3031 (nu 30-31!)

Marea campioană Conegliano s-a gîndit ce-ar fi să joace cu rezervele… Și ca-n fabula cu iepurele și țestoasa, iaca au cîștigat unguroaicele primul set ? După ce le-a venit italiencelor mintea la cap și și-au readus vedetele în teren și după setul 3, grav pentru oaspete, cine ar fi crezut că acestea din urmă vor mai cîștiga un set? Și uite-așa Vasas ia un punct în deplasare, ceea ce face, coroborînd ambele rezultate de azi, să calculăm că din grupa D nu se va califica în sferturi decît echipa de pe primul loc. Și că Conegliano vine la Tîrgu Mș cu mare chef de a nu mai pierde puncte.

Cea mai bună marcatoare: Paola Egonu (#18 opusă Conegliano), 28 pct, 51%.

Comentezi?