# **LC 2020 (M) R2 retur |** SĂPTĂMÎNA RUȘINII * HAL DE CAMPIOANĂ **Vojvodina…

aqualine.ro/

# **LC 2020 (M) R2 retur |** SĂPTĂMÎNA RUȘINII * HAL DE CAMPIOANĂ

**Vojvodina NS Seme Novi Sad – Arcada Galați 3 – 1 (25-20, 21-25, 25-21, 25-22) SA 15-11
**Spectatori: 1500

Deși calificat la un campionat european „după 24 ani“ 😉 voleiul masculin românesc ne face de rîs în Europa a 2a oară în această săptămînă. După meciul pierdut ieri de craioveni în fața unor săteni austrieci, azi a fost eliminată din Liga Campionilor, marea echipă Arcada, ajutată să ajungă campioană de oamenii lui **Ghiulică**…

Trei seturi, jocul a fost echilibrat. În setul 2, marelui antrenor Stancu Sergiu **i se pune iar pata pe singurul român din echipă, extrema Marian Bala, și se chitește să-l schimbe fără motiv. Dacă taxo s-a făcut frate cu **Ghiulangiul **în **Consiliul Slujitor** și dă o mînă de ajutor la zăpăcirea voleiului românesc, și el, copilul, de ce n-ar trage cîte un șut în gură voleiului românesc?
În pauza de după setul 3, opusul **Klapwijk** s-a luat la hîră cu liberoul gazdelor, **Lakčević**, și ambii au fost eliminați pentru setul 4. Așa că **Stancu **a fost nevoit să joace cu 3 extreme, **Bala **revenind în teren. Lucrurile mergeau bine pentru ai noștri, cînd, pe la jumătatea setului, sîrbii au făcut 5 pct la rînd și au stăpînit finalul setului și au cîștigat meciul.

bijubox.ro

În setul de aur, după două treimi, ai noștri aveau deja 2 *breakpoint*-uri, dar sîrbii, susținuți frenetic de public, au adunat 4 *breakpoint*-uri și apoi le-a fost ușor să joace doar la *sideout*.

ottobroker.ro

*Cel mai bun jucător și cel mai bun marcator:* **Aleksandar Blagoević** ( #13 opus Novi Sad), nr 13, într-o zi de 13, a făcut 2×13 pct = 26; eficiența atacului 54%.
*Cel mai bun de la Arcada și cel mai eficient atac al meciului:* **Krasimir Gheorghiev** ( #14 central), 17 pct, 72%!
*Al 2lea jucător pe meci ca eficiență:* **Marian Bala** ( #3 Arcada), 63%, insuficient ca **Stancu **să nu strîmbe din nas.
*Cele mai multe blocaje punctate:* **Nemanja Masulović** ( #8 centru Novi Sad), 9.
*Cel mai slab jucător:* **Julian Bissette **( #6 central Arcada).

**Punctaj cumulat: 3–3.** Vojvodina NS cîștigă setul de aur și se califică în runda 3 a LC.

Arcada Galați iese din LC și retrogradează în Cupa CEV unde va juca contra finlandezilor de la **Savo Volley Kuopio**, turul pe 11 dec, ora 19:00, în deplasare.

2 thoughts on “# **LC 2020 (M) R2 retur |** SĂPTĂMÎNA RUȘINII * HAL DE CAMPIOANĂ **Vojvodina…

Comentezi?