FRVolei doreste sa aplice o hotarare luata in Consiliul Director din data de dar…

FRVolei doreste sa aplice o hotarare luata in Consiliul Director din data de 16.06.2016 dar dovedeste ca nu este pregatita pentru acest lucru.Atunci am fost informati, pe site-ul oficial ca, “incepand cu anul competitional 2016-2017 Consiliul Director a aprobat deschiderea platformei oficiale online a Federatiei Romane de Volei, http://cloud.frvolei.ro, prin care se vor efectua legitimari, transferuri ale sportivilor, afilieri, dezafilieri ale cluburilor si nu numai”. Nimeni din FRVolei nu a informat cluburile cum trebuie sa procedeze in acest caz, si cu doua saptamani inainte de inceperea campionatului , nimeni nu stie ce trebuie sa faca. In Regulamentul de transferuri interne al FRVolei se precizeaza:
“Art.1
LEGITIMAŢIA DE JOC este singurul act legal care dă dreptul sportivilor să participe la competiţiile oficiale organizate de F.R.Volei.
Art.2
1. LEGITIMAŢIA DE JOC se eliberează de către F.R.Volei tuturor sportivilor indiferent de varsta.
2. Sportivii pot primi LEGITIMAŢIE DE JOC dacă posedă LICENŢĂ emisă de F.R.Volei.
3. Termenul de valabilitate al LEGITIMAŢIEI DE JOC este cel specificat în ACORDUL încheiat între părţi.
4. F.R.Volei eliberează LEGITIMAŢII DE JOC pentru seniori în perioadele de transferuri, iar pentru juniori, cadeţi şi speranţe, în funcţie de calendarul competiţional.
5. Pentru eliberarea LEGITIMAŢIEI DE JOC sunt necesare următoarele documente:
– “ACORDUL” între părţi în trei exemplare;
– declaratie notariala din care sa reiasa acordul parintelui sau al jucatoruilui (dupa caz), perioada legitimarii sportivului si clubul la care acesta urmeaza a fi legitimat;
– o fotografie tip legitimatie;
– LEGITIMAŢIA DE JOC aferentă precedentului ACORD;
– dovada achitării taxelor de legitimare;
– LICENŢA DE JOC.
6. Taxele de legitimare sunt conform normelor F.R.Volei, stabilite de către Consiliul Director şi publicate în Buletinul Informativ al C.C.Competiţii din anul respectiv”.
Asadar, in acest regulament nu se precizeaza nimic despre platforma oficiala a FRVolei.Si cum regulamentele trebuiesc respectate, ma intreb in ce baza se fac aceste legitimari on-line. Vazand graba si insistenta celor de la federatie pentru aplicarea acestui soft intitulat “Platforma oficiala a FRVolei” ar fi foarte interesant de stiut:
1. De la ce firma a fost achizitionat ?
2. Care este pretul acestui soft platit din bani publici ?
Avand raspunsurile la aceste doua intrebari vom intelege mai usor de ce isi doreste federatia sa il puna urgent in aplicare.

3 thoughts on “FRVolei doreste sa aplice o hotarare luata in Consiliul Director din data de dar…

  1. Noroc cu Gabi Bulgariu ..care a devenit secretara privata ,care ii citeste si ii traduce tot, ii face rezumate, care ii deschide fisere..ii completeaza testele CEV.. online dar si live in sala de examinare etc ..ca el nu stie nici macar sa deschida PC-ul.Asa fratilor ajutati-l pe handicapat ..ca el are treaba sa va termine pe toti!

Comentezi?