LC-F 2019 :: BRICIO, FETISOVA, GONCEAROVA – FRUMUSEȚILE CARE VIN LA BUCUREȘTI CURÎND *…

LC-F 2019 :: BRICIO, FETISOVA, GONCEAROVA – FRUMUSEȚILE CARE VIN LA BUCUREȘTI CURÎND *…
aqualine.ro/

LC-F 2019 :: BRICIO, FETISOVA, GONCEAROVA – FRUMUSEȚILE CARE VIN LA BUCUREȘTI CURÎND * OARE ȘI GUIDETTI, ZHU TING, RAŠIĆ, ROBINSON LA SIBIU?

ottobroker.ro

Tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor a pus CSM București în grupa E alături de Dinamo Moscova (Irina Fetisova, Natalia Goncearova), Fenerbahce Istanbul (Samantha Bricio) și Chemik Police (POL). Tot ca mare frumusețe îl putem menționa și pe antrenorul campion mondial Zoran Terzić (Fenerbahce)! 🙂

Reamintim că CSM București participă aparent ilegal în Liga Campionilor, deoarece a cîștigat campionatul RO prin decizia ilegală a Consiliului Slujitor de a o scuti de obligativitatea jucătorului Sub-23 pe toată durata fazei a 2a a campionatului.

Pentru cei care mai speră că și Blabla Blaj va ajunge în faza grupelor (haha), aceasta ar nimeri în grupa A (exact așa cum îi place lui Păhărică Limbosul să se amuze: „Pool A! Pool A!“) alături de… VakifBank (!), Beziers (FRA) și Marița Plovdiv (BUL). Dar e foarte probabil ca Blabla Blaj să nu mai aibă experiența traumatizantă din finala Ligii Campionilor din mai, cînd a luat de la Vakifbank cea mai mare bătaie din istoria finalelor LC!

klap.roComentezi?