LC (F) 2024 Runda 4 Grupa E etapa 2/6 | Un meci de poveste * Limbosu Arena mai face o victimă: Yaneva * Prostie à la Blaj cu cartonaș roșu

Sursa: CEV
magnolia.ro/

 

Blabla Blaj – Voléro Le Cannet 2 – 3 (18-25, 25-22, 25-15, 20-25, 13-15) (101-102)
Spectatori: 1750, totuși plauzibil.

Meciul a fost prefațat de prostia primarelui Rotar Limbosu de la Blaj, care postat pe FB înainte de meci o aiureală în care a făcut din nou vorbire de „Alba Blaj Arena”. Desigur și-a uitat rapid pretinaru’ de pahar și de trabuce, Zakoč, cel care l-a purtat niște ani prin toată Ieoropa. Că pe vremea aia numele sălii era stabilit, cică „Darko Arena”. L-am trimis totuși pe fudul la perete. La peretele sălii, ca să citească cum se cheamă, ce nume i-a dat el însuși. Pe perete scrie clar „Polivalenta Alba Blaj”. Dar țărănoilor le place mult să ronțăie romglezisme și parcă altfel li se plimbă zeama prin gură dacă zic „Alba Blaj Arena”. Nici nu contează că e nejustificat. Contează că s-au luat toți după șef toate Gogile locale și chiar Proștii lui Universitalu Cojocaru.

Tot Limbosu, preluat și de Gogile lui locale, a scris că nu-i mai pot burdihanul și gușile de bucureală că a venit în sala lui primul meci din grupele Ligii Campionilor. Bă Limbosule și Gogile tale! Ați uitat că ați avut deja GRUPĂ de Liga Campionilor acolo-n sat acum 3 săptămâni?? ? Grupa III. (Bă, se citește „3”, nu „iii”!) Dar ție ce-ți mai place să vorbești pre englizește și să zici salivând că ești în Liga Campionilor în „Pool E”…

Jucărica lui Limbosu a început meciul cum ne așteptam, în spiritul comunei, cu un set de mahmureală. Din alea 18p, 8 le-au fost dăruite de adversare (greșeli neforțate), atâta de prost au jucat blăjencele. În următoarele2 seturi, însă, gazdele și-au redus propriile greșeli neforțate și au profitat de oaspete care au continuat să toarne greșeli.

klap.ro

În setul 3, Limbosu Arena a mai făcut o victimă. S-a accidentat extrema Eva Yaneva, acum la 38 de ani, dar care a fost pe vremuri o jucătoare valoroasă a BUL.

Și acum despre paranormal: Poate știți din experiență că într-o stagiune competițională nu se petrec multe accidentări. Poate una sau două în tot campionatul. Ei bine (ei rău!), în Limbosu Arena accidentările curg câte una pe lună. În septembrie a fost extrema Georgiana Popa (CSM Lugoj), în octombrie a fost Bjanka Stojanović (opusă Brno), iar acum în noiembrie a fost rândul bulgăroaicei. ☹ Toate accidentările au fost la oaspete. Și în decembrie, singura echipă care mai vine la Blaj e CSM Lugoj (iar).

Yaneva, însă, a jucat foarte slab azi. Cea care a înlocuit-o, Popova (#12), a schimbat cursul jocului. Deși oaspetele au continuat cu greșelile neforțate, eficiența atacului lor a crescut și s-a ajuns în setul 5, la ghinionistul 13-13…

Aici marele antrenor Ljubičić („mare” în stilul lui Pașa Așbașa cel Fudul) cere timp de întrerupere. După ce acesta se consumă, arbitrul principal își dă seama că a fost al 3lea TO blăjean din set! Ljubičić o bolmojește cum că lui ecranul sălii îi arăta că folosise doar un TO. Treaba e că trebuie să fii tare prost ca antrenor dacă nu știi să-ți numeri timpii de întrerupere!
Cartonaș roșu, punct pentru Voléro și imediat vine și mingea care încheie partida în favoarea oaspetelor. Frumoasă hinaugorare (a treia!) v-ați făcut, Limboșilor.

Unde mai pui că din nou arbitrii de linie locali încearcă să fure fără rușine, deși știu că sunt urmăriți de camerele sistemului de contestare. Ei continuă frumoasa tradiție de hoție blăjeană inaugurată de Limboșica Raluca Mica Rroma, ploada lui Limbosu. Aplauze!

În setul 4 au crăpat ecranele din Limbosu Arena. Și-a prins degetele în butoane electricianul din comună.

Scorul greșelilor neforțate: 20-34.
Dar și la acest meci statistica e bulibășită de „Moggie” (?), tot un deștept de Blaj.

Cea mai bună marcatoare: Bogumila Biarda (#12 opusă Blabla), 25p, 51%

ottobroker.ro

Mai punem la prostia blăjeană și reclama de pe gardul electronic la „Elisa Med”. Bă Elisa, tu vezi la tv ce scrie pe reclama voastră? ?  

 

Prometei Dnipro – ŁKS Commercecon Łódź 0 – 3 (20-25, 17-25, 23-25)
Spectatori la Mioveni: 850

Cea mai bună marcatoare: Valentina Diouf (#7 opusă Łódź), 21p, 39%

Comentezi?