CConf (F) 2024 16imi retur | CSO Voluntari continuă * Prostie de Voluntari * CSM București spre niște 8imi dificile

Auto Draft
magnolia.ro/

 

CSO Voluntari – Kanti Schaffhausen 3 – 1 (25-22, 20-25, 25-22, 25-22)
Spectatori: 36!

După înfrângerea categorică de acasă, echipa elvețiană a venit la Dobroești mai nervoasă și dornică de o evoluție mai puternică. CSOV a câștigat primul set cu oarece greutate, greutate venită din propriile greșeli neforțate. Încă un set și jumătate, greșelile gazdelor au fost mai multe decât ale oaspetelor, după care CSOV a revenit la un joc mai limpede și a câștigat de 3 pct.
Ambele echipe au avut recepție slabă.

Cea mai bună jucătoare: Nina Nesimović (#9 centrală CSOV), 15p, 90%
Cea mai bună de la Kanti: Jacqui Armer (#3 centrală), 15p, 47%
Cea mai bună marcatoare, cel mai eficient atac: Heidy Casanova (#6 opusă CSOV), 16p, 50%
Cele mai multe blocaje punctate: Nina Nesimović și Jacqui Armer, câte 5
Cea mai slabă jucătoare: Lindsay Flory (#16 coordonatoare Kanti)

Proștii de la Voluntari au transmis meciul, dar lângă grafica cu scorul au pus sigla FRV! 😄 Dar nu pe asta nouă tâmpită, ci pe aia veche! De parcă era o competiție organizată de FRV. Măi Proștilor de la CSOV, CConf e organizată de CEV, dacă nu știați. De ce să ne mai mirăm că aveți scriitoare la pagina voastră de Facebook o pițipoancă blocăcioasă? 😊 Nu știu cum se face, dar toate pițipoancele proaste au așa o sete de a ne izbi câte un blocaj… În loc să-și corecteze tâmpeniile pe care le scriu. E o certitudine științifică faptul că setea de blocat e direct proporțională cu prostia.

creditfix.ro

În tur: 3–0. Punctaj cumulat: 6–0. CSO Voluntari se califică în 8imi unde va juca contra ŽOK Ub (SRB), primul meci în deplasare, cca 29 nov. Cu puțin noroc poate ajung și vedetele de la Igor Gorgonzola Novara la Dobroești, ca să le vadă cei 36 de spectatori 😊

(În FOTO: Ilka Van De Vyver și Nina Nesimović la blocaj. Sursa: CEV)

 

Fatum Nyíregyháza – CSM București 0 – 3 (17-25, 11-25, 18-25)
Spectatori: 520

Statistica meciului a fost făcută praf de statisticianul gazdelor, dar e clar că CSMB a dominat cu autoritate acest meci retur.

ottobroker.ro

Cea mai bună marcatoare: Marjorie Correa (#9 centrală CSMB), 17p, 63%

Și opusa Iuna Zadorojnai (#4 CSMB) pare să fi făcut un meci bun.

În tur: 1–3. Punctaj cumulat: 0–6. CSM București se califică în 8imi unde va juca contra Panathinaikos Atena (GRE), primul meci acasă, cca 29 nov. Vor fi meciuri mai grele, la Panathinaikos jucând extremele Maret Grotheus (fostă la CSMB), Kenia Carcaces și centrala Martina Šamadan (fostă la Blabla Blaj). Dacă CSMB trece de 8imi, va avea un sfert mai comod și poate ajunge într-o semifinală cu… CSM Lugoj 😉 Sau, mai plauzibil, cu Bursa (TUR).

Comentezi?