CConf (F) 2024 16imi retur | Ce-i pasă sârbului de România? * Ceva pariuri, Șegârte?

aqualine.ro/

 

Sm’Aesch Pfeffingen – CSM Lugoj 3 – 2 (12-25, 18-25, 25-19, 25-14, 15-5)
Spectatori: 650

După primele 2 seturi câștigate CSML era calificat în 8imi. Și cum de s-a ajuns la 5 seturi cu o echipă slabă? De ce a vrut Šegrt să piardă în 5 seturi când i-ar fi fost foarte ușor să facă 3–0? Țațele telenovelistice vor zice că uite cum a dat el o șansă și rezervelor să joace, mai ales că sunt tinere românce majoritatea. Ce băiat drăguț!
Greșit! Când defila cu CSM București prin CConf antrenorul François Salvagni îmi explica de ce nu lungește meciurile când are deja scor de calificare. Pentru că un antrenor serios vrea să minimizeze „șansele” de accidentare a jucătoarelor. Îți faci repede treaba și pleci acasă.

O variantă posibilă la care s-ar gândi vreun om foarte răutăcios ar fi că cineva, habar n-avem cine, a jucat la pariuri știind rezultatul final, care era foarte ușor de manevrat. Când toată lumea dădea cote foarte slabe pentru victoria CSML, adică victoria era „sigură”, Sm’Aesch avea cote pe la 9. Adică pariorul „informat”, care paria pe Sm’Aesch, făcea banii de 8 ori ca profit. Apoi a mai fost și numărul de seturi. Nimeni nu se gândea la 5 seturi, deci și pentru varianta de 5 seturi cota a fost foarte bună. Nu-i frumos să pariezi vreo 500 euro și să știi sigur că faci 5000? ?

Să nu înțeleagă nimeni greșit. Se poate și ca Šegrt cel Fudul să fie un antrenor foarte slab ? Noi doar am expus niște variante posibile în altă dimensiune paralelă.

roadelepamantului.ro
klap.ro

Cert e că sârbul n-are multă dragoste de RO și nici de CSML. Cu un 3–0 (pentru CSML), echipa bănățeană primea un punctaj CEV. Cu 2–3, primește mai puțin. Și uite-așa la anul și CSML va avea punctaj mai mic și s-ar putea iar să înceapă din 32imi, dar și RO va avea un punctaj mai mic și o distribuire în consecință a locurilor în cupele europene.

Cui îi mai pasă de statistică la așa un meci rușinos?

În tur 0–3. Punctaj cumulat: 2–4. CSM Lugoj se califică în 8imi unde, cel mai probabil, va întâlni echipa sârbească Tent Obrenovac, primul meci în deplasare, cca 29 nov.

Comentezi?