LC2018F FAZA CELOR 4 FINALISTE :: FAPT DIVERS, CHIFLE ȘI CHEFLII (Ep 1) *La…

aqualine.ro/

LC2018F FAZA CELOR 4 FINALISTE :: FAPT DIVERS, CHIFLE ȘI CHEFLII (Ep 1)

*La ultimul meci, Blabla Blaj – VakıfBank, datele CEV zic că am fi avut un record românesc de public la un meci de volei: 5000 spectatori! Nu ne putem baza pe datele de la CEV pentru că Sala Polivalentă are 5300 locuri și nu cred că s-au vîndut mai mult de 75% din bilete, deși arăta bine populată. Doar presupunem că e un record, pentru că în fereviș nu e nimeni care să compileze și să proceseze date statistice din secolul trecut. Poate să mai fi fost 3000 de spectatori la vreun meci de la Iași, cînd Roibescu califica naționala RO (F) la JO de la Moscova.
Și la celelalte 3 meciuri a fost public neobișnuit de numeros, peste 4000.

*Blabla Blaj este prima echipă românească (feminină) care ajunge în finala LC (sau a Cupei Campionilor Europeni) la volei.

*Nneka Onyejekwe este prima voleibalistă română care ajunge în Echipa Ideală a LC sau a oricărei competiții internaționale.

klap.ro

*Ca un mare șoc, primarul Istanbului nu s-a cocoțat pe podium ca Păhărică și nu a primit medalie! În schimb, milogul Păhărică s-a suit și a împrumutat o medalie ca să se pozeze cu ea!

*Ca o mare mîndrie blăjeană mico-romană, singura blăjeancă din echipă, Ramona Rus, nu a fost lăsată să joace nicio fază în finală! Mai mult, la finală nu au fost prezente în echipă și nu au primit medalii 2 voleibaliste din componența de la începutul campionatului: liberoul Vujović și rezerva Tămaș. În schimb, s-au fudulit cu acest succes, venind la de-a gata, 3 mercenare din gașca lui Zakoć.

*Blabla Blaj a făcut recordul de echipă care a mîncat CEA MAI CRUNTĂ BĂTAIE într-o finală de LC (F; oare și M?). A făcut abia niște rușinoase 45 pct! care arată batjocura cu care au tratat această ocazie unică. Alte echipe bătute tare în vreo finală de LC au făcut cel puțin 50 pct.

*Prin aducerea a 3 mercenare în ultimele 3 săptămîni, Blabla Blaj a încercat un triș caraghios. Ați mai văzut vreun club serios care să facă așa mînărie? Oricum a fost o idee tembelă, din start sortită eșecului, mai degrabă perturbînd mecanismul echipei decît întărindu-l. Mercenarele întîrziate au fost folosite deși nu jucaseră cu echipa nici măcar un meci amical!
Ce să vezi? Și Imoco a avut centralele de bază accidentate (De Kruijf și Folie), dar nu le-a dat prin cap să-și mînărească vreo 2 centrale tari de prin Brazilia drept înlocuitoare. 🙂

ottobroker.ro

*După modelul lui Chetrișicâ dila Neamț și al Cocoșelului Horică de la Cimișoara, s-au emis iar jerbe de scîntei în spatele podiumului campioanelor ca să le strice fotografiile sărbătorești.

*Vînătoarea de autografe de la marile vedete ale voleiului mondial a fost aproape de zero. O singură foto am văzut cu o fată de la CSMB care era cu Zhu. Este rezultatul aerului îmbîcsit și imbecil din haita lui Ghiță Bombiță, unde nu se știe cui îi este menit spectacolul sportiv și că sportivii sînt vedetele. Ghiorlăii primitivi știu doar că jucătorii joacă pentru sine și pentru bani.

(va urma)

Comentezi?