LEAu (M) 2023 Etapa 4/6 | Nu ne-a mai mers cu Turcia * Un catastrofal set 5 * Sală prostească aleasă după tărtăcuța lui Adin-Dva-Tri

aqualine.ro/

 

(M) România – Turcia 2 – 3 (18-25, 25-23, 27-25, 19-25, 6-15)
Spectatori: 1100

Ne-a fost greu să repetăm isprava din Turcia de duminica trecută. Am început iarăși meciul slab, dar apoi lupta s-a încins și seturile 2 și 3 au fost frumoase. Spre finalul setului 3 am avut niște ratări de neînțeles, dar cumva ne-am asigurat un punct de clasament. De acolo înainte, însă, am jucat din prost în mai prost. Setul 4 l-am pierdut de la primele mingi, iar setul 5 a fost o catastrofă. Pe parcursul meciului fiecare jucător român a avut momente de strălucire, dar ele au trecut repede și ai noștri au reintrat în mediocritate.
Turcia a avut mai multe atacuri reușite și mai mulți ași.
Fiecare din cei 2 opuși, Rață și Lagumdžija, a cedat câte 7 atacuri (fie în out fie blocaje încasate).
Să zicem că e-n avantajul nostru că am împărțit punctele cu TUR, dar nici nu e asta TUR cea de locul 14 în lume.

ottobroker.ro

Cel mai bun jucător: Faik Samed Güneş (#14 central TUR), 10p, 75%
Cel mai bun de la RO: Marian Bala (#10 extremă), 12p, 56%. Numai să nu mai vorbești urât ca un birjar, Bala! Nu se aude, dar se vede.
Cel mai bun marcator: Alexandru Rață (#13 opus RO), 22p, 48%. E greu de câștigat cu un opus care poartă număr de ghinion.
Cel mai eficient atac: Efe Bayram (#20 extremă TUR), 19p, 57%
Cele mai multe blocaje încasate: Adis Lagumdžija (#12 opus TUR), 5
Cei mai mulți ași încasați: Volkan Döne (#53 libero TUR), 4
Cel mai slab jucător: Robert Aciobăniței (#9 extremă RO)

 Meciul a avut loc într-o sală prost aleasă de Universitalu Cojocaru (și de gașca lui de tolomaci), o sală unde arbitrul principal e cu fundul la public și unde crainicul e atâta de prost încât nu-și dă seama că trebuie să facă anunțurile și în engleză, fiind meci internațional. Cât despre imbecilitatea cu „timpul de odihnă”, idioții din conducerea federației încă n-au priceput-o. Idioții n-au dorit să folosească sistemul de verificare video, bazându-se pe faptul că tușierii pot fura pentru noi, dar principalul i-a tăiat scurt macaroana fufei de la tușă, care a încercat să fure, și așa câteva faze au fost decise îndoielnic chiar în dezavantajul nostru. De aia ai azvârlit 40.000 ieuroi, Cojocarule? Ca să nu ne putem ajuta nici pe noi înșine? N-ai dat banii ăștia ca să ajuți la desfășurarea unor meciuri corecte??

bijubox.ro

(M) Portugalia – Danemarca 3 – 0 (26-24, 25-22, 25-14)

Comentezi?