# LIBER LA ANTRENAMENTE (SALĂ)! * LIBER LA COMPETIȚII (AER LIBER) Cei interesați de…

# LIBER LA ANTRENAMENTE (SALĂ)! * LIBER LA COMPETIȚII (AER LIBER) Cei interesați de…
aqualine.ro/

# LIBER LA ANTRENAMENTE (SALĂ)! * LIBER LA COMPETIȚII (AER LIBER)

Cei interesați de aspectele legale privind activitățile sportive aplicate cu începere de la 1 iunie, găsiți aici noul ordin al MTS.

În principiu, pot avea loc **competiții doar în aer liber** și fără prezența spectatorilor. Asta înseamnă că se pot organiza competiții de volei pe nisip cât de curând, lăsând sportivilor o perioadă rezonabilă de antrenamente.

În sală (ex: volei de sală) se pot face numai **antrenamente **în condiții restrictive. Trebuie asigurată aerisirea la maxim fiecare 4 ore și o suprafață de 7 mp/persoană.

ottobroker.ro
klap.ro

Veți observa că regulamentele sunt varză, ca de obicei: abundă „recomandările“ și exprimările confuze și incomplete.

De exemplu, nu se poate ști precis dacă **un meci amical **de volei e o competiție sau un element de antrenament comun al două echipe. Bunul simț spune varianta a doua.

[#4607821=” target=”_blank”>https://lege5.ro/MonitorOficial #4607821=on&recordsPerPage=10&page=1&IsBis=on](#4607821=” target=”_blank”>https://lege5.ro/MonitorOficial #4607821=on&recordsPerPage=10&page=1&IsBis=on)Monitorul Oficial – Mof Partea I si Partea VI actualizat la zi, disponibil pe PC, mobil si tableta

Comentezi?