Liga Campionilor 2023 | Tragerea la sorți pentru runda 4 * Mai multe vedete vor veni în RO * Între acestea, Stysiak, Bošković și, posibil, Abdel Aziz

 

Azi am avut parte de același spectacol grotesc oferit de Proștii lui Boričić, anume proasta Norisha Campbell și prostul Federico Ferraro, prezentatori de ani buni ai tragerilor la sorți ale CEV. Tuta Norisha cu râsul ei prostesc și tutul Ferraro cu accentului lui prostesc sfârrrrâit și cu ticuri verbale găunoase precum „last but no least”. Ambii niște siniștri. Pupăza fostă voleibalistă cică a participat la concursul Vocea Germaniei, dar cântă mai rău decât la karaoke 😊

Tehnic, tragerea la sorți a fost din nou o prosteală care ar cădea la orice examen anti-fraudă. Ce comic e să vezi cum „amestecă” 2 bile cel care face extragerea. Sau cum cel care extrage, vede bilele tot timpul.

Au extras bilele Kamil Semeniuk (extremă Perugia și POL), cu tunsoarea lui de fotbalist, și Isabelle Haak (opusă Conegliano și SWE), una din cele mai frumoase voleibaliste din zilele noastre, dar și una care crede că negrul e o culoare „elegantă”. Sărmana fată, proști consilieri are!

Pentru fiecare gen, sunt puse în câte 5 grupe cele câte 20 de echipe. Echipele de locurile 1 se califică direct în sferturi, în timp ce echipele de pe locurile 2 și cea mai bună de pe locurile 3 vor juca meciuri suplimentare (playoffs) pentru cele 3 locuri disponibile pentru sferturi.

Echipele românești feminine, Blabla Blaj și CSM Târgoviște s-au calificat direct în runda 4. Blabla Blaj va juca în grupa B, alături de Vero Volley Monza (ITA, vedete: Alessia Orro, Magdalena Stysiak, Miriam Sylla, Raphaela Folie), Voléro LeCannet (FRA) și Prometei Dnipro (UKR, fostă Prometei Kamianske).

CSM Târgoviște va juca în grupa E, alături de Grupa Azoty Chemik Police (POL), Eczacıbaşı Dynavit Istanbul (TUR, vedete: Maja Ognjenović, Tijana Bošković, Samanta Fabris, Hande Baladin) și Marița Plovdiv (BUL).
CSMT nu are nicio șansă să meargă măcar în jocurile suplimentare, dar Blabla Blaj, dacă mai face o mânărie cu Voléro, poate-poate.

La masculin, Arcada Galați intră direct în runda 2, cu oarece șanse de a trece și de runda 3 și de a ajunge în grupa B a rundei 4. Acolo ar juca contra Berlin Recycling Volleys (GER), Aluron CMC Varta Zawiercie (POL, vedetă: Uroš Kovačević) și Halkbank Ankara (TUR, vedetă: Nimir Abdel Aziz).

Vezi AICI și tragerile la sorți pentru celelalte cupe europene.

Comentezi?