Liga Campionilor (F) R4 GrB Et6/6 V Alba Blaj – Dinamo Moscova 1 –…

aqualine.ro/

Liga Campionilor (F) R4 GrB Et6/6

V Alba Blaj – Dinamo Moscova 1 – 3 (21-25, 25-23, 16-25, 22-25)
Durată: 1h54
Spectatori: 1400

Cea mai bună jucătoare: Nađa Ninković ( #3 centru, Alba Blaj)
De remarcat de la Alba și jocul foarte bun al Anei Antoniević ( #7 coordonatoare)

Cea mai bună marcatoare: Natalia Goncearova ( #8 opus, Dinamo), 25 pct
De la Alba: Tațiana Markevici ( #15 extremă), 17 pct

klap.ro

Cel mai eficient atac: Nađa Ninković (nu numai eficent, ci și cu multe puncte, neobișnuit pentru un centru)

Cea mai bună recepție: Tațiana Markevici
Iar cea de la Dinamo, care a rezolvat destule faze incredibile, a fost liberoul Anna Malova.

Cei mai mulți ași: Rebecka Lazić ( #14 extremă, Alba), 3

Cele mai multe blocaje cu punct: Maja Poljak ( #17 centru, Dinamo), 8!

3 seturi foarte frumoase făcute de Alba Blaj (1, 2 și 4), dintre care unul chiar cîștigat. Slabă consolare, dacă nu uităm că a fost un meci fără miză, „amical”.
Setul 1 a fost pierdut de Alba din cauza greșelilor neforțate, dar și pe dominația lui Goncearova, care a făcut 10 puncte.
În setul 2, Alba a prins un chef mare de ofensivă și a cîștigat cu serviciul (4 ași) și cu atacul, inclusiv cu niște mingi plasate curajos de Antonijević.
În setul al 3lea, pentru Alba s-a risipit orice urmă de chef de atac, Iana Șcerban fiind actrița principală a setului.
… rol care a trecut la Onyejekwe în setul 4. Alba Blaj jucat o bucată de set spectaculos, dar blocajul dinamovistelor a fost decisiv.

Alba „a ieșit” din grupe, împlinind astfel blestemul primarului de la Blaj (Văsălie de la Primărie). Cu un buget mai mare decît anul trecut, umflat exact cu scopul de a îmbunătăți comportarea în Liga Campionilor, Alba face o performață mai slabă! Puncte de clasament mai puține (3, față de 7 anul trecut!) și seturi cîștigate mai puține (6, față de 8 anul trecut), adică o recoltă de toată jena. Ghinionul nu a fost puterea grupei, ci picarea cu Voléro Zürich, la care Alba are uriașe datorii… prietenești 😉 Dacă ar fi jucat contra echipei-mamă Ninković și Antoniević așa cum au jucat azi, ehehei… poate visam la faza următoare…

Am observat azi că nici Alba Blaj nu are un strigăt de echipă, așa cum auzim la altele „U-S-A!” sau chiar „C-S-M!”… Apropiat de de stupidul, lipsitul de orice semnificație „Hei-ho!”, strigătul de luptă al blăjencelor e… „Ho-pa!” 🙂
Public primitiv, venit de la fotbal. Vine Goncearova oaspete la tine acasă, iar tu ardelean civilizat te apuci să o urli și să o huidui…
Și comentatorul sălii a dovedit din nou mîrlăneală, nefăcînd anunțurile și în engleză, așa cum ar trebui la un meci internațional.
—–

Colțul comentatorului

Cînd comentează Căta-Chițiga, trebuie să-ți iei de la bucătărie 2 scobitori și să le pui sub barbă ca Prîslea cel Voinic, ca să nu adormi… Erau faze foarte spectaculoase, recupera De Almeida cu piciorul, de strigam la televizor, iar el povestea despre ce făcea bunica lui în anii 1950! Or fi unii oameni atîta de acriți de volei încît nu mai sînt capabili să sesizeze spectacolul.

Și dacă nu ne-a spus de 1000 de ori de PAS și de TIMP DE ODIHNĂ… 🙂 De cîte ori să vă mai explic, măi comentatorilor, diferența dintre PAS și PASĂ și că nu există TIMP DE ODIHNĂ?!

Perle:
– O minge recuperată de ambele echipe!
– … Voléro se pierde acasă

ottobroker.ro

Și… „belceatov”! Aici se vede influența dominatoare a popei îNȘelaru (pseudo-jurnalist tevere), care are o personalitate energică, deși energiile sînt negative. Zice popa de 2 ori „belceatov” și dascălului Căta-Chițiga i s-a și imprimat în minte pe veci. La fel: „colar”, „nesici”, „de almeida”…
—–

Perlă îNȘelaru din meciul de ieri (27feb) CSMT – Dinamo:
– Klisura vede o jumătate întreagă de teren liberă!

Ho-pa! 🙂

Comentezi?