LIVE LIKE LINE! Povestea minunată a unei echipe de junioare. Episodul 4: Stagiunea-minune Nicio…

LIVE LIKE LINE! Povestea minunată a unei echipe de junioare. Episodul 4: Stagiunea-minune Nicio…
aqualine.ro/

LIVE LIKE LINE! Povestea minunată a unei echipe de junioare. Episodul 4: Stagiunea-minune

Nicio echipă nu mai cîștigase titlul de campioană statală doi ani la rînd, dar Troienele au intrat încrezătoare la meciul final contra echipei City High.

Cu energia lor inițială meciul a început bine pentru Iowa West. Dar, după ce au condus în fiecare dintre primele două seturi, le-au pierdut pe final din cauza greșelilor. Acum, ca să ajungă la titlu, Troienele trebuia să cîștige trei seturi la rînd. Nici nu se mai punea probema să mai piardă și un al treilea set.

Fetele lui Line au cîștigat rapid și lejer următoarele două seturi și au ajuns la setul al cincilea, set în care au condus pînă au fost egalate la 10-10. De acolo cele 2 echipe au mers cap la cap. City High conducea cu cîte un punct, iar Troienele erau nevoite să egaleze. Așa a ajuns City High la 14-13 (în ordinea echipelor pe foaie) și la minge de meci și la minge de titlu.

bijubox.ro

Iar fata lor a servit în fileu! 14-14.
Și la 14–15 a venit rîndul Troienelor să aibă minge de campionat. Dar adversarele au egalat: 15-15.
Și Troienele au mai avut o minge de meci. Și iar a fost egal: 16-16.

A treia minge de meci a fost „din rai“! 16-18, scorul setului 5. Iowa West realiza incredibilul obținînd al doilea titlu de campioane la rînd!

Fetele au explodat de bucurie. Apoi, cu medalii și cu trofeul cîștigat și cu publicul în ovații și în aplauze, au făcut un tur de onoare al sălii defilînd cu tabloul lui Line în față și cîntînd cu sala „Sweet Caroline“.

Au trăit ca Line. Au cîștigat ca Line.
—–

LIVE LIKE LINE a însemnat ca în ochii tăi să conteze ceilalți mai mult decît tine, să faci tot ce poți, să muncești din greu și să ai un zîmbet oricînd se poate. Altruism, strădanie, optimism.
—–

IC City High [„Little Hawks“] – IC West [„Women of Troy”] 2 – 3 (25-23, 29-27, 16-25, 15-25, 16-18)
Aveți aici adresa de Youtube unde puteți vedea meciul real. Probabil că o să-l vedeți pe sărite, printre sarmale, dar cred că sînt interesante finalurile de set. Setul 5 ar putea fi văzut de la jumătate. Vă puteți face o idee și despre cum se joacă în SUA volei de liceu (Sub-18). 😉

ottobroker.ro

De remarcat și că meciul s-a televizat și au fost și 2 comentatori…
Atenție și la prezentarea echipelor. Păi se compară cu ce a făcut Agroland la finala junioarelor??? 🙂 🙂

Observați și că echipa Troienelor a lăsat liber primul scaun dinspre masa arbitrilor… pentru Caroline.

(va urma)Comentezi?