Medicina Tg Mș – Dinamo (NEREGULAMENTAR): 3 – 0 (25-21, 29-27, 29-27) După scor…

aqualine.ro/

Medicina Tg Mș – Dinamo (NEREGULAMENTAR): 3 – 0 (25-21, 29-27, 29-27)

După scor s-ar părea că a fost un meci de mare luptă pentru ambele echipe. Dar nu a fost chiar așa. Lupta și zbaterea au fost numai în partea mureșeană, fetele dorind să profite de faptul că dinamovistele, așa cum am mai explicat, nu prea mai au de ce să joace. Poziția în clasament nu le mai dă nicio motivație, în afară de a cîștiga majoritatea meciurilor de acasă.

Însă deloc nu vreau să minimalizez jocul frumos și viteaz al Medicinei, în frunte cu eroina de azi, Andreea Petra.
Ai văzut, bre Vărarule vișănel, că Alexandra Ioana Cauc și Rodica Buterez nu sînt „accidentate”, de le-ai expediat acasă de la lotul național? Te-a premiat Cocoșelul Horică că ai făcut loc puicuțelor lui?

Digi Sport iar s-a făcut de rahat, transmițînd cu camera principală de-a lungul terenului, ca niște ageamii prostănaci! Unde ai mai văzut așa ceva, băi Dobre, redactor-șef? Transmiteți ca filmarea statisticianului? Pe Internet mai merge așa la echipele de duzină (precum Nantes), dar să facă așa o belea un canal de sport? Nu s-a înțeles mai nimic din meci, iar spectatorul ocazional a schimbat repede postul, că nu avea ce să vadă, decît niște funduri.
—–

klap.ro

Colțul lui îNȘelaru (auto-închipuit jurnalist tevere) și al ucenicului său

Ce să vezi, huiduma și-a luat ucenic! De cîteva meciuri l-a luat sub aripa lui pe sărmanul Florin Ion și-l dăscălește. Păi dacă a ajuns îNȘelaru să corecteze pronunția numelor!! 🙂 S-a întors lumea cu fundu-n sus, s-a urcat îNȘelaru în copac!

Pe Boscacci a pronunțat-o Ion în stil sîrbesc, pe Medić invers, în stil italian. Dar săracul nici pe românește nu știe să pronunțe! Am auzit de Teiuș (în loc de Teianu) și de Căuc (în loc de Cauc).

Deja s-a deprins repede cu greșelile prostești tipice ale unui comentator de sport. Dacă nu zici că „a făcut diferența”, nu ești destul de prost ca să te duci la microfon.

ottobroker.ro

Mai zise că „obiectivul e calificarea în playoff”. De cîte ori am explicat ce înseamnă „playoff”? „Joc suplimentar”.
Dincolo de asta, tolomacul nu știe că nu mai este o fază de „playoffs” anul ăsta.

Ambii ne-au trîntit-o pe aia cu „Tîrgumureșul”, fără să-și dea seama că articolul hotărît era deja la locul lui natural.

Iar îNȘelaru continuă să facă genitive feminine aberante pe nume de familie: „Bezerrei”. Asta e numai a lui, nimeni nu-l întrece la asta.
Corect: „lui Bezerra”.

2 thoughts on “Medicina Tg Mș – Dinamo (NEREGULAMENTAR): 3 – 0 (25-21, 29-27, 29-27) După scor…

  1. Sorin are dreptate…Onoarea de a-i fi mama imi da dreptul sa confirm ca potrivit datelor oficiale din actul de identitate numele corect e Cauc…
    Felicitari fetelor!

Comentezi?