MEMBRII CD RESPECTĂ REGULAMENTELE NUMAI DACĂ SÎNT PARADIȚI DIRECT DE GHIȚĂ! În această captură…

aqualine.ro/

MEMBRII CD RESPECTĂ REGULAMENTELE NUMAI DACĂ SÎNT PARADIȚI DIRECT DE GHIȚĂ!

În această captură foto făcută după din ediția de Internet a ziarului Evenimentul (Iași) se vede că unii chiar doresc să respecte regulamentele ferevișului. Dacă celelalte cluburi din divizia A1F au intrat ca găgăuții în jocul negocierii regulilor – adică aplică regulamentele sau mai lasă de la ei? –, Agroland a dat singurul răspuns legal și regulamentar! Niciun club nu este autorizat de regulamente să hotărască participarea sau neparticiparea altui club!

ottobroker.ro

Regulamentele sînt așa cum s-au votat de Adunarea Generală și nu după cum „hotărăsc cluburile“, ca la un stabor țigănesc. Amintiți-vă cum au anulat în februarie jumătate din faza 2 a diviziei A1F! Cînd mai auziți că „așa au hotărît cluburile“, înseamnă că Ghiță știe că e mult prea lată ca să o ia asupra lui și aruncă răspunderea pe cluburi. Numai că… acele „cluburi“ înseamnă niște oameni concreți cu nume și prenume, care vor răspunde în fața legii!

Toate hotărîrile contra regulamentelor vor fi analizate cîndva curînd, vor fi anulate, iar cei vinovați vor plăti din buzunar! Asta a aflat pe surse și Cocoșelul Horică și de acum pare a juca strict după regulamente, fără ghiorlăneli de gașcă.

bijubox.ro

Așadar, măi membrilor din CD, să vă fie tare frică de LEGE, nu de dictatura Ghiulangiului!
Că VOI veți plăti din buzunar, nu Ghiță!

1 thought on “MEMBRII CD RESPECTĂ REGULAMENTELE NUMAI DACĂ SÎNT PARADIȚI DIRECT DE GHIȚĂ! În această captură…

  1. Daca era echipa din Bucuresti se rezolva totul,dar asa …aplica Ghita regulamentul pentru moldovence.Asa este in viata ,,da in cel mai din spate,mai indepartat,mai neajutorat. Ce a facut conducerea federatiei acum nu este tocmai un lucru corect,ce era daca jucau in continuare sau se rejuca si meciul de la Galati. Parca altii sint mai breji,mai dotati, nu vedeti ca voleiul este aproape de zero in tara…vin straine iau banii si valori noi nu mai producem… Asa ca sa auzim de bine

Comentezi?