# **MODA VĂDUVA-COVID 2020 | **VĂDUVA ZILEI: **GABRIELA GHEORGHE** 2020 este **Anul Prostiei Mondiale**,…

# **MODA VĂDUVA-COVID 2020 | **VĂDUVA ZILEI: **GABRIELA GHEORGHE** 2020 este **Anul Prostiei Mondiale**,…
aqualine.ro/

# **MODA VĂDUVA-COVID 2020 | **VĂDUVA ZILEI: **GABRIELA GHEORGHE**

2020 este **Anul Prostiei Mondiale**, anul în care prostia a explodat în toată lumea, dar și anul nefericit al pandemiei de COVID-19. De aceea, foarte multe femei și fete au ales să-i plângă pe morții pandemiei prin adoptarea ținutei **văduvei jelitoare**, adică **culoarea neagră**. Dacă pășești acum pe orice stradă circulată, nu se poate să nu vezi câte așa o **văduvă** la fiecare minut. Atât de multe sunt!

ottobroker.ro

Dacă vârsta jelitoarei este mai mică, putem vorbi și de **orfane jelitoare**. Ca în cazul de azi.

**Văduva/orfana zilei**: **Gabriela Gheorghe** (Rapid București?). Ea este o **văduvă** veselă (sau **orfană **veselă), care nu-și ascunde mult din corp. Partea de sus a ținutei n-are nicio formă, parcă e tăiată la beție, cu niște resturi de material împăturite peste bust. Sub umăr are două cârpuțe, tot diforme și asimetrice. Modelina a combinat perfect cele 2 mari imbecilități ale modei recente, adică **doliul** cu **zdrențele**. Oricât de scurți sunt pantalonii, dacă nu ai **zdrențe** atârnând ca la homleși, nu ești **covalact prea de la țară**. 😀

creditfix.ro

Iar privirea-i e îndreptată galeș, probabil către gagic-su, care nu putea fi decât fotbalist! 😀 Unul dacă nu de nota 10, măcar de divizia 10 și neapărat cu tunsoarea tot la mare modă, cea tipică de fotbalist, cea stil creion cu gumă. Atâta s-a putut.

Comentezi?