MODA VĂDUVA-COVID 2020 | VĂDUVA ZILEI: IZABELLA ANDREEA BOGA

aqualine.ro/

2020 este Anul Prostiei Mondiale, anul în care prostia a explodat în toată lumea, dar și anul nefericit al pandemiei de COVID-19. De aceea, foarte multe femei și fete au ales să-i plângă pe morții pandemiei prin adoptarea ținutei văduvei jelitoare, adică culoarea neagră. Dacă pășești acum pe orice stradă circulată, nu se poate să nu vezi câte așa o văduvă la fiecare minut. Atât de multe sunt!

Văduva/orfana zilei: Izabella Andreea Boga (Medicina Tg Mș?). Ea este o văduvă fudulă (sau orfană fudulă), ceea ce arată ostentativ și în foto. Ca atunci când părinții ți-au pus nume greșit, adică neapărat cu Z și cu dublu-L 😀 Izabella poartă umeri umflați, cum era moda acum 20, când tutele arătau ca și cum ar fi îmbrăcat haina cu tot cu umeraș. O mână i-atârnă bleagă, iar cu cealaltă se ține de păru-i tăiat cu faiul. Un obrăjor e însorit, sclipocit sub o privire îndrăcită, moștenită din familie, privire care mărturisește și că nu are note foarte mari la școală.

Constatăm iară și iară că e prostie zicala că negrul te slăbește. Fată! Mai lasă grătarele! Și fă cerere la sfatul popular ca să-ți corectezi numele.Moda Văduva Covid 2020 Izabella Boga

Comentezi?