Model de compunere pentru Bak Eu săptămâna asta ma-m uitat la televizor la meciurle…

aqualine.ro/

Model de compunere pentru Bak

Eu săptămâna asta ma-m uitat la televizor la meciurle de vole de la Bacul. Mea plăcut foarte mult cum a jucat tantile volebaliste românești m-ai ales tanti Diana și tanti Daiana. Mea plăcut de tanti Diana din cauză pentru că a fost căpitan nejucător și era foarte tristă. Crecă iera tare dor de casă și abea aștepta casă sentoarce la ce-i dragi. Mea plăcut și de tanti Daiana că era foarte veselă când echipa la România perdea set după set.
Mea plăcut și de nenea antrenoru care este importat din altă țară străină și are un nas de străin mare. El a zis o declarație că andeplinit niște obective dar tata zice că dacă tantile volebaliste se aduna ân ajun la Bacul fără nici un antrenament și fără nici un antrenor tot atâtea seturi câștiga tot atâta brânză făcea. Tata crede că tantile sa adunat la Isvoran numai pentru casă se bronzează pe pele.
Mea plăcut și de nenea care comenta la televizor cum zicea el SERVICI egzact ca tanti Pușa vânzătoarea de la nonstopu din sat. Tata zice că e corect SERVICIU dar eu nul cred pentru că de oare ce este prea lung și este greu pentru oameni casă zice așa de multe litere. Tot nenea ăla a mai pocit de multe ori numele la tantia Neica din Hunedoara și tot zicea celengiu celengiu care nu știu ce ânseamnă.
A fost un turneu foarte frumos și am fost tare mândrul de echipa la România. Ține-țio tot așa!!!!!!
Crecă a-m să i-au nota 10 și multe liche pe Fezbuc.

Gigel Vishan 🙂 🙂 :* :* 😀 😀 >:O (y) (y) (y)

1 thought on “Model de compunere pentru Bak Eu săptămâna asta ma-m uitat la televizor la meciurle…

  1. Timpul actiunii: a fost odata ca niciodata; nota 10! Antonime: Diana trista, Daiana vesela; nota 10! Formulare: “Mea plăcut și de nenea antrenoru care este importat din altă țară străină și are un nas de străin mare”; nota 10! Semnificatie text: “A fost un turneu foarte frumos și am fost tare mândrul de echipa la România. Ține-țio tot așa!!!!!!”; nota 10! Gramatica: nota 10 plus! Luat Baku cu “Magna cum laude!

Comentezi?