N-am putut fi prezent la meciul cu Medicina pentru că niște oameni în uniformă…

N-am putut fi prezent la meciul cu Medicina pentru că niște oameni în uniformă…

N-am putut fi prezent la meciul cu Medicina pentru că niște oameni în uniformă m-au sfătuit categoric că e mai bine așa, pînă se lămurește cît de intensă e activitatea de instigare la violență a celor 2 golani, care m-au agresat după terminarea partidei cu Unic PN. Cei identificați drept ochișanu și crâșmariu au pătruns după meci în zona vestiarelor și au proferat injurii și amenințări. ochișa e deja la a 3a agresiune și am considerat că nu mai poate fi ignorat. De un an duce o campanie împotriva mea nu numai de bîrfe muierești, ci și de instigare la violență. De asemeni, mi-a trimis mai multe mesaje de amenințare. Ce să vezi? amenințarea, violența și instigarea la violență sînt fapte penale. ochișa nu pare în toate mințile, un om normal la cap nu s-ar deda la așa comportament antisocial și, mai mult, constituindu-și poteră.

Individul delirează de mai multă vreme dîndu-se drept POPA clubului Penicilina și sugerînd că fetele fac rînd la poala lui venind să i se spovedească lui. A lansat puhoi de bîrfe minciunoase cum că eu aș fi marele jignitor al voleibalistelor. În realitate, se vede ușor cum mare parte dintre „jignite” sînt membre ale grupului nostru de volei și chiar avem un soi de comunicare, ce-i drept, foarte limitată din cauza interdicțiilor stîngoase. Dacă vreuna dintre ele ar fi fost așa de jignită, mai manifestau așa „toleranță”?

În ciuda evidentei stupizenii a acuzațiilor închipuite, există un număr de tolomaci care chiar au pus botul și s-au scandalizat prostește. Persoanele mai mintoase au sesizat repede cît de mult se pot baza pe niște bîrfe demente ale unui obsedat de persoana mea.

ochișa asta n-ar fi avut nici un spor, dacă n-ar fi primit sprijin. De la început a fost încurajat în rătăcirile lui de un jurnalist de cumetrie local. Apoi și-a înmulțit mucegaiul în șleahta lui dubioasă, cu care a creat 4-5 grupuri de „volei iași” cu scopul real de a colporta acuzații aiuristice la adresa mea. Unii amatori de volei ieșeni, cei inteligenți, care au nimerit din greșeală la grupurile acelea, au venit apoi la grupul nostru și chiar s-au implicat cu pasiune. Însă cei care au găzduit zoile lui ochișa (administratorii acelor grupuri) și cei care l-au sprijinit în faptele lui de instigare la violență și de calomnie (de exemplu, prin comentarii la fel de instigatoare) vor fi luați la întrebări curînd.

Așa comportament agresiv ca al celor 2 rătăciți poate duce la sancționarea clubului Penicilina, eventual chiar la jucarea meciurilor de acasă fără public.

În loc să avem azi video cu amintiri de la frumosul meci cu Medicina, avem o bucată din agresiunea celor doi. Puteți vedea și estima ce figuri au și cum se exprimă și cît de jenați ar trebui să fie cei care s-au lăsat prostiți, în loc să aprecieze ce tot muncesc eu aici de un an pe gratis.

Iarăși, spune-mi cu cine te împrietenești, ca să-ți spun cine ești.


1 thought on “N-am putut fi prezent la meciul cu Medicina pentru că niște oameni în uniformă…

Comentezi?