Divizia A1 (f) : Etapa 20, rezultate (parțial) Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște:…

Divizia A1 (f) : Etapa 20, rezultate (parțial)

Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște: 3 – 1 (28-30, 25-22, 25-15, 25-22)
Durată: 1h50
Spectatori: peste 500

Eliberate de orice miză, cele 2 echipe de vîrf au oferit un spectacol frumos, poate cu excepția setului 3, spectacol în care le-a ieșit orice în afară de loviturile cu piciorul. Habar n-am care să fi fost cea mai bună jucătoare, că n-am avut ochi decît pentru Marta Drpa… Cum poate juca fata asta! S-o răpim pentru naționala noastră.

Am avut ochi desigur și pentru cele 2 AS, cele mai bune jucătoare române ale momentului (Adina Salaoru și Alexandra Sobo), care ocazional au fost într-un duel direct la fileu, ceea ce mi s-a părut distractiv.

Într-o altă notă, am remarcat iar cum fac mișto tractoriștii conducători de cluburi din jucătoarele noastre. Pe lîngă tricourile tigrate de la CSMB, am revăzut șorturile marcate cu FND (fund?) de la Alba Blaj. Cum asta nu a fost de ajuns, le-au mai desenat și ficații pe tricouri! Ce poți să ceri de la unii care-și amenajează sala punîndu-l pe arbitrul principal să stea cu fundul la ceea ce s-ar vrea tribună oficială? La fel, un crainic al sălii, care încă nu a învățat numele corecte ale propiilor jucătoare străine.

În rest, să revină îNȘelaru la TV!! Băietul ăsta de ocazie e și mai catastrofă la nume. Cică Șantana… și alte chifle.

(Ce urîte sînt unghiile făcute cu negru! Brr!)

3 thoughts on “Divizia A1 (f) : Etapa 20, rezultate (parțial) Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște:…

  1. Ce sa inteleg, o urma de rautate, ironie sau ce? Spectatori au fost peste 650. Intradevar Marta Drpa ii formidabila, eu am revazut-o pentru ca prima data am vazut-o in meciul cu Muresul si am ramas impresionat. Dar si aici este un dar, in primul set cind a facut acea avalansa de puncte a profitat de un blocaj psihic la jucatoarele noastre. De altfel de multa vreme spun ca fetele noastre au nevoie de un psiholog. Valoare au cu carul dar sa nu uitam ca sunt femei. Cit despre initialele de pe spate sunt ale unia din principalii sponsori si noi vedem F.N.D. nu F.U. N.D. Daca voi vedeti altceva ne pare rau…si nu inteleg de ce nu va place ficatul, la Blaj se maninca mult, mai ales al adversarelor…iar cel cu ficatul este tot sponsor…Cit despre cele 2 AS, a noastra a fost net superioara…in rest sa auzim numai de bine si garantez ca din partera Blajului doar asa ceva o sa auziti….

  2. Mai multe urme de răutate! 🙂 Grupul acesta nu este un altar de închinare. Criticăm niște chestii (că avem din belșug ce) cu o prostească nădejde că lucrurile se vor ameliora.
    Răutate, ironie, sarcasm, pamflet…. Că altfel ajungem precum Constantinescu acela, de o plictiseală de nu-l citește nici iubita. Pe cînd aici citește și îNȘelaru pe ascuns. 😉

  3. Apropo, azi noapte am vazut meciul in reluare si sunt intrutotul de acord ca, comentatorul a fost deplorabil, culmea ca nici cu ceilalti nu-mi era rusine…

Comentezi?