NAȚIONALA CELOR 7 LEOAICE! * VARGA PRINDE LOTUL? * CINE E PE PILE? ;)…

aqualine.ro/

NAȚIONALA CELOR 7 LEOAICE! * VARGA PRINDE LOTUL? * CINE E PE PILE? 😉

Ați auzit des că unele echipe își arogă niște caracteristici ale unor animale: tigroaice (CSM Buc), căprioare (Rapid), puicuțe (Agroland), rechinoaice…
Acum însă naționala feminină a României este cu adevărat plină de… LEOAICE! 🙂 Nu mai puțin de 7 dintre fetele aflate acum în cantonament sînt născute în zodia Leului și toate prind aniversarea în cantonament. E foarte probabil ca toate să prindă și lotul restrîns.

CEV a început să publice componența unora dintre loturi, între care și cel al RO. Lista cuprinde 22 de nume și pentru prima dată auzim că și Eliza Varga a primit convocare. E bine cînd vișăneii mai citesc ce scriem noi pe acilea.

Găsim în listă și „pilele“, care pot fi identificate foarte ușor prin faptul că au fost rezerve la echipele lor: Ispas, Rus, Orlandea. Cum să chemi la lot jucătoare care n-au (prea) jucat??
Observați echipele de origine ca să știți ale cui pile sînt 😉 Ale păpușarilor voleiului românesc, desigur: Păhărică, Mîncărică și Cocoșică!
Probabil (dezirabil) ca ele să nu prindă lotul restrîns, dar se aleg cu această pregătire de vară, care este un mare plus față de celelalte voleibaliste române care așteaptă 25 aug (reunirea echipelor de club) ca să-și reamintească cum se joacă volei.

roadelepamantului.ro
bijubox.ro

Cred că Ramona Rus a primit convocarea ca o compensare pentru modul în care primarul Păhărică Buzilă și Darko Zakoć și-au bătut joc de ea, fiind singura blăjeancă get-beget din istorie care a ajuns în finala Ligii Campionilor și nu a fost lăsată să joace, deși meciul nu a avut nicio miză. Astfel Blajul intră în istorie ca fiind singurul „oraș“ din lume ajuns în finala unei mari competiții internațioanle și care nu a avut nicio jucătoare băștinașă în teren! 🙂
Dar a aranjat Păhărică, așa cum a aranjat-o și pe Berdilă mai an 😉

Foto echipei e de pe acum 2 ani! de pe vremea lui Delmati 😀

Tot pe situl CEV găsiți și lista lotului lărgit masculin cu 23 de nume. LEOAICELE DIN CARPAȚI sînt toate „fără număr“, dar la băieți doi au același număr, iar unul nu are deloc. 🙂

1 thought on “NAȚIONALA CELOR 7 LEOAICE! * VARGA PRINDE LOTUL? * CINE E PE PILE? ;)…

Comentezi?