NENOROCIRE PESTE SATUL LUI LIMBOSU! * TURNEUL DE LA BLAJ TREBUIE ANULAT!

# NENOROCIRE PESTE SATUL LUI **LIMBOSU**! * TURNEUL DE LA BLAJ TREBUIE ANULAT! Este…
magnolia.ro/

 

Este oficial: județul Alba este cel mai infectat din țară, cu o cifră raportată de 3,67 la mie, adică peste pragul de dezastru stabilit de autorități de 3 la mie. În Anul Mondial al Prostiei, românii au ales sau reales drept primari în mai multe orașe niște caricaturi. Așa a fost la București, la Iași, dar și la Blaj, unde Limbosu a luat în jur de 80%! Dar uite că Dumnezeu îi bate pe blăjeni pentru necugetarea lor și, mai cu Blestemul lui Avrămuț, orașul lor este unul dintre cele mai afectate. Gogile lui Limbosu ne informează că în Blaj va fi obligatorie purtarea măștii pe stradă și oamenii nu se vor putea deplasa în grupuri mai mari de 6 persoane.

În aceste condiții, turneul de la Blaj din 31 oct – 2 nov trebuie anulat urgent de FRV și stabilită o nouă gazdă. Se știe că echipa lui Limbosu joacă într-o sală de sport a unui liceu. Chiar e mare mirare cum de-a fost omologată pentru meciurile de divizia A. (Neee, nu-i nicio mirare, că doar marea prietenie cu Ghiulangiul n-a fost pe gratis!) Sala este mică, deci volum mic de aer, și este îndoielnic că ar putea oferi siguranță sanitară unei adunări de 50 de persoane. Și nici nu ne imaginăm cum s-ar putea asigura la Blaj cazarea specială a celor 3 echipe pe 3 etaje diferite ale unui hotel. Măcar există vreun hotel în Blaj?

Se zvonește că, dată fiind situația actuală gravă, unor jucătoare de la Dinamo și de la CSM Lugoj le este teamă să facă deplasarea la Blaj. Mai ales părinții jucătoarelor tinere sunt îngrijorați.

Comentezi?