ONORABILUL 60 FIX. CU ZĂPĂCEALĂ CSM Tîrgoviște – Penicilina (la Iași, gazdă inversată): 3…

ONORABILUL 60 FIX. CU ZĂPĂCEALĂ

CSM Tîrgoviște – Penicilina (la Iași, gazdă inversată): 3 – 0 (25-21, 26-24, 25-15)

Evoluția scorului
SET 1
8-3, 16-10, 20-16, 25-21 : 1–0
SET 2
7-8, 16-15, 20-19, 26-24 : 2–0
SET 3
8-1, 16-11, 20-12, 25-15 : 3–0

Durată: 1h25
Spectatori: 300

Cică e fix onorabilul 60. Bun ș-așa. Puțini ar fi crezut că Penicilina ar cîștiga vreun set, deși ne-ar fi prins bine un meci de 5 seturi.

CSM Tîrgoviște a venit cu o echipă care a zăpăcit pe toată lumea, începînd de la numerele de pe tricouri. S-a văzut că pe unele tricouri numele vechi a fost acoperit cu o bandă cu numele nou.

Zoran Terzić a folosit acest meci pentru a face tot felul de încercări. Se pare că de la reîmprospătarea din iarnă, aceasta a fost prima lui ocazie să verifice diverse formule de echipă. S-a renunțat la Petrauskaitė, iar Collar și Chantáva au jucat parțial. În schimb, Drpa și Buša au jucat cam tot meciul. De aceea jocul tîrgoviștencelor a fost confuz și a permis Penicilinei să se descurce binișor în setul 1 și chiar foarte bine în setul 2. Setul 2 a fost pierdut, zic unii, pe greșeli de arbitraj, dar nici 3 servicii greșite după punctul 20 nu fac bine.
După ce au fost cît pe ce să cîștige setul 2, fetele noastre din nou și-au pierdut suflul și n-au mai făcut față, pierzînd setul 3 destul de rău. Alde Sobo și Chantáva nu joacă în glumă, așa că ne mulțumim cu onorabilul 60.

Cu oarecare îmbunătățire la capitolul serviciu, nu ar fi de remarcat nici o jucătoare de la Penicilina în mod deosebit. Doar una anume ar fi de remarcat cu minus, dar nu o mai menționăm.

Poate însă să menționăm și susținerea din public venită de la cîțiva mari jucători de scrabble (ieșeni, dar de nivel național și chiar internațional).

(În rest, ce să vezi? s-a apucat și Stîngâșinși de făcut program de sală! 🙂 🙂 Ce putea să iasă decît o panaramă? Nu știu cine l-a editat. O să-l comentăm mai tîrziu. Dar cam cît de prost să fii ca să scrii cu negru pe roșu închis?? Nici în clasa a 9a la Liceul de Informatică n-ai voie să faci așa greșeală prostească. Totuși poza înjurătorului de cristoși de pe ultima pagină face toate paralele! Îl arată pe subiect exact așa cum este.)

VIDEO CURÎND

5 thoughts on “ONORABILUL 60 FIX. CU ZĂPĂCEALĂ CSM Tîrgoviște – Penicilina (la Iași, gazdă inversată): 3…

  1. Fata de culoare de la Targoviste a fost de senzatie in primele doua seturi (cat am stat eu). Buna la primire, buna si la dat cu ‘tunu’.

  2. Da, a gresit cateva mingi la serviciu.

    Cat despre programul de meci, e un inceput, care vine la putin timp dupa mailul primit dvs din partea clubului. Daca se va continua astfel, tot e mai bine decat pana acum…

  3. zic si eu nu dau cu parul dar din ce am vazut in seara asta ,,,,,,,,un antrenor care a antrenat numai echipe de baieti ,ceva nu merge la echipa de fete [penicilina]

Comentezi?