PENIBILINA LUI CHEBAC CÎRPAC ÎNVINSĂ DE NIȘTE JUNIOARE * CHEBAC, CEL MAI PROST PREȘEDINTE…

aqualine.ro/

PENIBILINA LUI CHEBAC CÎRPAC ÎNVINSĂ DE NIȘTE JUNIOARE * CHEBAC, CEL MAI PROST PREȘEDINTE DE CLUB DIN ISTORIA VOLEIULUI ROMÂNESC * UN NOU ÎNCEPUT? NU, UN NOU SFÎRȘIT!

(A1F F1E5) Agroland – Penibilina 3 – 0 (25-11, 25-13, 25-14)

Nu, nu eu am născocit acest joc de cuvinte (sau de litere), deși aș fi vrut. PENIBILINA cîrpaciului Chebac joacă de la meci la meci tot mai prost. Ce poți spune despre demnitatea și despre respectul de sine al unei echipe care încasează 13-0 (set 2)? Andreea Petra a făcut scurtă la mînă de cîte a servit la rînd. Nici cadetele de la Unirea nu mîncau așa bătaie. După ce Guvernatorul Bogdănel (antrenorul Prințul Paul de Agroland) s-a prins în ce formă e Penicilina, i-o fi zis lui Puni: „Pariu că te bat cu junioarele?“ Și așa a fost. După acel 13-0 și 17-3 (set 2), Agroland a jucat cu junioarele. Așa se explică punctele mai multe făcut de Penicilina în seturile 2 și 3.

Penicilina a fost super-varză la toate capitolele. A încasat nu mai puțin de 17 ași! 16 dintre cele 38 de puncte acumulate au fost greșelile neforțate ale adversarelor.
A avut eficiență medie în atac de 16% (1 pct din 6 atacuri!). Extrema Cvijović a „reușit” 0% eficiență, în 3 seturi a făcut… 1 pct! Dar la așa eficiență slabă, și coodonatoarea Milivojević e de vină.
În schimb, unor jucătoare de la Agrolandului li s-a oferit ocazia să sară de 80% eficiență în atac.

creditfix.ro

Dar jucătoarele nostre trebuie să revină la prima lecție, la regulile de joc. Cum să ai în 2 faze la rînd atac neregulamentar din linia 2?

ottobroker.ro

Ai zice: „Sărmanele fete, or fi mers și ele 16 ore cu autocarul și au fost epuizate și au adormit pe teren“. Nu, fetele s-au deplasat cu avionul. Ceea ce este și normal pe așa o distanță și dacă tot există cursă directă, nimic de reproșat în legătură cu deplasarea. Dar rezultatul meciului este cu atît mai grav.
—–

Cîrpaciul Chebac Vasile, preșul clubului Penicilina în timpul lui liber, între două chiolhanuri de toamnă, va rămîne în istoria voleiului românesc drept cel mai incompetent preș de club. Prin august mă gîndeam că Penicilina poate va avea un nou început. Am greșit. 🙁 Nu, Pencilina va avea un nou sfîrșit! Și pariez că va fi una dintre cele 2-3 echipe feminine care nu vor termina acest campionat.
Rușine, Nani Nani!
Rușine, Chebac Cîrpac!
—–

S-au întrebat unii de ce Simona Filip a jucat în portocaliu. Regulamentul permite ca, atunci cînd liberoul devine indisponibil, să fie schimbat cu alt jucător, cu condiția să poate echipament de culoare distinctă. Neregulamentar a fost că nu avea număr tricoul. Iar observator a fost însuși Ghiță Bombiță (preșul FRViș)! Eii, cu un bidon de Cotnari se aranjează, nu-i bai.

8 thoughts on “PENIBILINA LUI CHEBAC CÎRPAC ÎNVINSĂ DE NIȘTE JUNIOARE * CHEBAC, CEL MAI PROST PREȘEDINTE…

Comentezi?