Peste 75 de pupinci s-au excitat deja și au tras cu liche-șliche la această mostră nerușinată și jegoasă de cult al personalității și de onanism publicată de ciracii lui Universitalu Cojocaru Ocolește! * V de la Viclenie

aqualine.ro/
Comisia de propagandă a FRV-Cojocaru a lansat azi un video în care-l glorifică pe Mărețul Conducător. În peste 12 minute plictisitoare și de prost gust, prostălăii pur și simplu scriu realizările mărețe și mai tuflesc niște foto, totul pe o muzică triumfalistă, de film de acțiune de două parale.
 
Deși e foarte grețos de urmărit, n-o să vă vină să credeți cât de uriaș a devenit voleiul românesc sub conducerea înțeleaptă a lui Adin-Dva-Tri. Câte minuni a făcut! A băgat verificarea video, mamă-mamă! A forțat să fie 2 români în teren (de echipă), deși unul era libero. Și câte și mai câte. Cele mai mari banalități, ca și cum un primar s-ar lauda că a administrat un oraș. Ne lăudăm acum cu trâmbițe că am făcut câte ceva din ce era NORMAL de făcut.
 

 
Prin nesimțirea sa moștenită de la Taica Ghiulangiul Vișan, Universitalu Cojocaru își face cu resursele FRV propagandă deșănțată pentru alegerile programate pentru septembrie!
Și îi iese, frate!
 
De ce?? Pentru că mediul voleiului românesc a rămas la fel de tâmpit și la fel de slugarnic, indiferent cine s-ar cocoța peste el.
În lista likeangiilor îi vedeți în clar pe pupincii care nu sunt în stare să perceapă locul grav în care se află voleiul romînesc și pe cei care îl mai vor o tură pe Universitalu.
 
RUȘINE, TREPĂDUȘILOR! Nu v-ați vindecat deloc în ăștia 4 ani de la căderea la lada de gunoi a istoriei a Ghiulangiului.
Scaraoțchi a fost urmat de Michiduță! (Și de Michi Duță!)
Așa să v-ajute Dumnezeu!

🤢🤮🤮

Comentezi?