Pierde iar Blabla Blaj la masa verde? * Regula tâmpită făcută de niște tâmpiți

aqualine.ro/

 

Proștii lui Universitalu Cojocaru, adică Consiliul Director, au vrut să facă ceva bun, dar au ouat o regulă tâmpită, după mințile lor slabe. Probabil, principala găină ouătoare a fost Silvică Proiectoru Lungu, care se laudă că ar fi cel mai deștept dintre ei. Vă dați seama, dacă el e cel mai deștept, cum sunt restul.

Încercând Proștii să implementeze o regulă cu 2 jucători români în teren, s-au ciocnit grav de manevra cu liberoul, specifică voleiului, care ba e în teren, ba nu e. Și au încercat să-l bage și pe el, pe libero, în ecuație, deși nu e în teren în orice moment dat din timpul jocului.
Dar ce să vezi, nici centralii nu sunt în teren în orice moment!
Puși în fața acestei dandanale, Proștii lui Cojocaru au ouat o panaramă de „definiție” (citat din regulamentul diviziei A, cu greșelile rușinoase de scriere):

Definitie: “formatia in joc” este formatia alcatuita din cei sase jucatori aflati in teren si inscrisi in foaia de arbitraj la un moment dat plus Libero.
In Adunarea Generala din 14.06.2022 s-a hotarat ca o echipa participanta la Divizia A1 trebuie sa foloseasca obligatoriu in “formatia in joc” cel putin DOI jucatori formati in Romania indiferent de post.

Deci e obligatoriu să fie doi români în „formația în joc”.

bijubox.ro

„Formația în joc”, după definiție, e alcătuită din cei 6 jucători aflați ÎN TEREN. Precizarea tembelă cu foaia de arbitraj nu are nicio noimă, pentru că TOȚI JUCĂTORII (inclusiv rezervele) sunt „inscrisi in foaia de arbitraj”. Deci putem ignora total această condiție de a fi înscris în foaia de arbitraj.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Situația în care s-a aflat Blabla Blaj de mai multe etape (inclusiv în acest al 2lea meci cu Dinamo) este așa: s-a jucat parțial cu o singură româncă în teren, centrala Ioan, și cu un libero (ba chiar doi) român(i).
Cât timp centrala Ioan era în teren, iar oricare libero ori era „lângă” teren ori înlocuia pe centrala străină, Kocić, regula șchioapă a fost respectată.
Când centrala Ioan a fost înlocuită de libero, „ÎN TEREN” au fost 6 jucători (desigur înscriși pe foaia de arbitraj/scor), dar între care liberoul era inclus. Așadar, „ÎN TEREN” nu mai erau 2 jucătoare române, ci numai una, liberoul. Centrala română nu mai era „ÎN TEREN”.

Regula e regulă, chiar dacă proștii au intenționat să exprime prin ea ceva, dar le-a ieșit din prostie altceva.

După analiza noastră la cuvânt, Blabla Blaj a încălcat regula celor 2 românce „ÎN TEREN”, iar asta se petrece de mai multe etape. Potrivit regulamentului FRV, nu există termen limită de contestație și nici nu se precizează cine are dreptul să conteste, așa că, echipele afectate mai vorbiți cu juriștii voștri și contestați meciurile neregulamentare. Dacă comisiile lui Cojocaru nu vă dau dreptate, o puteți găsi în justiție. Desigur, cu condiția să nimeriți un judecător cât de cât competent. Și asta e foarte greu.

Comentezi?