POVESTE DE BASM | BLABLA BLAJ ȘI CELE NOUĂ ULUITOARE NOROACE SAU CUM S-A SUIT SCROAFA-N COPAC (EPISODUL 2)

POVESTE DE CRĂCIUN | BLABLA BLAJ ȘI CELE NOUĂ ULUITOARE NOROACE SAU CUM S-A…

 

NOROCUL 4: Înscrisă în LC 2018, Blabla Blaj trebuia să joace începînd cu fazele preliminare, unde a fost repartizată. Numai că, fiind mai puține echipe înscrise, a ajuns iar direct în faza grupelor!

NOROACELE 5 și 6: În faza grupelor, Blabla Blaj a profitat din plin de sistemul tembel de tragere la sorți al cîrpacilor de la CEV și a nimerit într-o grupă incredibil de ușoară: grupa A. Sau cum crăpau de rîs Păhărică, Bacșișică și Sergiulacheu, la băutele lor din bodega de la Blaj: „Pool A, Pool A!“ 😀
Mai mult, echipa care părea a fi vedeta grupei, Voléro Zürich, ajunsese într-o stare jalnică de găsea foarte greu drumul spre victorie. Ba chiar a și mîncat bătaie acasă și de la Blaj și de la Mulhouse. Astfel, soarta a netezit într-un mod incredibil drumul lui Blabla Blaj în faza grupelor, de s-a pomenit că termină pe locul 1 în Pool A! Cum Păhărică e jentălimen de Blaj, le-a dat fraților de la Zürich ultimul meci, ca să meargă și ei în faza următoare de pe locul 2. Știți, atunci cînd uluitoarea Ana Cleger a făcut doar 9 punctișoare tot meciul, drăguța de ea! Că Voléro avea nevoie de 3–0 și așa i s-a cadorisit.

NOROCUL 7. Păhărică a mai obținut un sac de bani de la județeanul Dumitrel, o suplimentare, ca să-și poată cumpăra locul în faza celor 4 finaliste. Că atît de proști au fost Proștii lui Boričić de la CEV, de se scotea la licitație un loc dintre cele 4 finaliste! Și uite așa Păhărică a cîștigat și organizarea fazei finale!

NOROCUL 8: Numai că Păhărică și cu Bacșișică s-au pomenit că nu au unde să organizeze așa eveniment grandios. În sala de sport a liceului din Blaj nu se putea, din cauza carpetei imbecile cu JACTA. 😉 Iar Darko Arena încă nu era gata!
La Sibiu era tot cam strîmt, iar la Cluj Napoca le-a suflat cineva sala de sub nas.
Și atunci iaca apare cu norocul chiar Găbița Primărița de la București și nu numai că le dă sală, ci le mai și toarnă încă vreo 150.000 euro fonduri bucureștene, contribuție pentru organizare („Gala Bute 2“??).

(va urma)

(În FOTO: Legionarul Roman îi trage cu mingea-n cap lui Păhărică, de-i iese limba de-un cot 😀 )

Comentezi?