Primarul Craiovei a infirmat zvonurile apărute joi în presă și pe rețele de socializare…

Primarul Craiovei a infirmat zvonurile apărute joi în presă și pe rețele de socializare legate de problemele de la clubul SCM Craiova. Olguța Vasilescu spune că bugetul clubului a fost aprobat, singurele probleme fiind cu managerii clubului.
“Echipa de volei nu se desfiinteaza. Ar costa mai mult amenda la federatie si contractele pierdute in instanta… Echipa de handbal nu isi va pierde vedetele… Echipa de volei baieti nu va fi retrasa din Champions League, mai ales ca sunt bugetate toate taxele… Ce a mai ramas? Probleme financiare? Pai daca bugetul clubului a fost aprobat… Doar ca cei mai buni sportivi nu sunt neapărat si cei mai buni manageri…”, a precizat Olguța Vasilescu.
Dupa cum stiti echipa care dorea sa ii ia locul Craiovei in prima divizie feminina era Agroland Timisoara.Acolo s-au facut investitii serioase in vara aceasta, de la antrenor si pana la jucatoare de lot national. Era cat se poate de clar faptul ca Agrolandul astepta sa se retraga din campionat una dintre echipe.S-a zvonit ca echipa din Galati nu va evolua in A1, apoi ca Pitestiul se va retrage iar acum a aparut informatia ca datorita problemelor financiare nu va juca Craiova in divizia nationala. Parerea mea este ca primarul Craiovei a “dejucat” un plan pus la punct la “nivel inalt”. Acuzele primarului pentru manageri spun multe, mai ales pentru cine stie sa citeasca printre randuri. O apreciez pe Olguta Vasilescu pentru implicarea in aceasta problema pentru ca voleiul, ca oricare alt sport, trebuie sa se joace in sala si nu in culise. Felicitari, Lia Olguta Vasilescu !

1 thought on “Primarul Craiovei a infirmat zvonurile apărute joi în presă și pe rețele de socializare…

  1. Cam apă de ploaie. Echipa „există”, dar s-a dezintegrat. Care Olguța va dori să se facă de rîs cu un nou Rapid-2016?

Comentezi?