PROGRAM SELECTAT MA/3 – MI/4 oct | Calificările pentru Olimpice (M) etapele 3-4 * SURSE VIDEO

magnolia.ro/

 

Calificările pentru Olimpice presupun 3 grupe a câte 8 naționale din care se califică primele 2 echipe per grupă. Grupele sunt la Rio de Janeiro (BRA), Tokyo (JPN) și Xi’an (CHN). Cele 24 de echipe au fost alese după clasarea în ierarhia mondială la 31 dec 2022. Meciurile mai tari au fost lăsate deliberat pentru ultimele etape. 

Sursele video apar, de multe ori, cu câteva minute înaintea meciului respectiv. De obicei, sunt situri prost executate, care urmăresc să livreze cât mai multe reclame. De aia partea video nu merge din prima, ci mai întâi se afișează 5-6 reclame ori în tab separat ori în fereastră separată. Trebuie ceva perseverență, dar ocolește reclamele, nu da clic pe ele. * Des sunt indicate mai multe surse numerotate. Dacă nu merge una, o poți încerca pe următoarea. Dacă merg toate, poți alege una de calitate mai bună sau de limba comentariului dorită. * Unele surse nu merg pe telefoane/tablete.

 

MA 3 oct

📺1000 (M) SUA – Turcia (CalifO, grupa B)
VIDEO AICI sau AICI

klap.ro

1100 (M) Polonia – Canada (CalifO, grupa C; meciul zilei)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

 

MI 4 oct

0230 (M) Brazilia – Germania (CalifO, grupa A)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

ottobroker.ro

1325 (M) Japonia – Turcia (Califo, grupa B)
(reveniți pentru o eventuală sursă video)

📺1930 (M) Italia – Germania (CalifO, grupa A; meciul zilei) – GER joacă cu o echipă tare după o pauză de 15 ore după un meci cu altă echipă tare! Bravo FIVB!
VIDEO AICI

 

 

📺

Comentezi?