ULUITOAREA PROSTIE! Cîrpacii lui Păhărică iar ne fac de rîs în Europa. Ep 1.…

aqualine.ro/

ULUITOAREA PROSTIE! Cîrpacii lui Păhărică iar ne fac de rîs în Europa.
Ep 1. Logoul de la grădiniță

Cîrpacii lui Valică Primărică Păhărică din Micul Babilon, în principal marele general Bacșiș (și director), dau iar cu mucii în fasole. Să analizăm zilele astea cum „pregătesc“ ei faza finală a Ligii Campionilor, pentru care au licitat 150.000 EUR din banii blăjenilor și ai albenilor.

Nici nu știu de unde să încep. Aaa, poate de la modul în care Mica Hoață, arbitrăreasa ploada primarului, ne-a făcut de rîs în Europa încercînd să fure la greu la Sibiu (partida cu Mulhouse), dimpreună cu ceilalți hoți de arbitri blăjeni, TOATE contestațiile video soluționîndu-se în defavoarea lor. Că deh, „Fătuca lu taica, în viață nu te poți descurca cu blabla cinstea, trebui să mai și furăm cîte o țîră, dacă vrem să ne fie bine“.

Cum o fi găbjit generalul neinstruit Bacșiș postul de director la CSM Volei Blabla Blaj, om afla curînd. Și ce studii are și ce salariu are. Și care o fi fișa prostului.

bijubox.ro

Deocamdată vedem nivelul lui intelectual după cum a fătat logoul competiției! O făcătură de 2 bani, cu 2 fete care, chipurile, ar juca volei peste Arcul de Triumf din București. Minunata siglă arată de parcă a fost lipită din bucățele de o fetiță de la grădiniță la ora de lucru manual. Siluetele de voleibaliste sînt atît de lipsite de elemente de contur încît nu-ți poți da seama care-i stînga și care-i dreapta și încotro sînt orientate cele 2 corpuri. E ca într-un test psihologic cu umbre, fiecare vede ce vrea.

Culorile logoului sînt varză. Nici nu știi ce au intenționat oamenii lui Păhărică. Probabil o trimitere la tricolorul românesc? Numai că albastrul e… bleumarin, culoarea preferată a CEV!

Elementul din logo cel mai caraghios este Arcul de Triumf. Fetița de la grădiniță a tot cujătat cum să-l sucească în poză. Dacă era hărtoit ca un fileu, nu se mai înțelegea că ar fi un Arc de Triumf. Dacă era pus văzut din față ca să fie mai clar, nu mai semăna a avea rol de fileu. Așa că l-a lipit cu lipici din făină cu stuchit într-un unghi care rupe figura în figuri.
Toate astea se subsumează într-o subvariantă a stilului modernist simbolist numită „suprarealismul cîrpăcesc păhăresco-bacșișesc mico-rromanesc“. Printre operele celebre în acest stil se numără și Marea Carpetă Ghiorlănească de pe zidul sălii de sport a liceului din Blablablaj, zisă și „Alba Javra Est“. 🙂

roadelepamantului.ro

Dom general Vladimirache, carele te dai un bogat fudul de nu discuți tu cu toți sărăntocii, ia zi-ne cam ce salariu ai și cu cine-l împarți? 😉 Hai că Păhărică nu pricepe ce e aia presă, afar de pupincuriștii lui locali, dar tu mai știi ce-i aia blog, ce-i aia informație de interes public…

Și cît ați plătit pentru porcăria asta de logo?
Și cine e autoarea și la ce grădiniță este înscrisă?

(va urma)Comentezi?