PROGRAM SELECTAT DU/5 mai | Finalele Ligii Campionilor 2024 * SURSE VIDEO

magnolia.ro/

 

De câțiva ani Proștii lui Boričić Tenx Veri Maci practică osebita tâmpenie de a programa finalele M+F ale Ligii Campionilor în aceeași zi una după alta. Nu ne mai miră atâta vreme cât alde Sergiulache(u) Ștefănescu, ciracul lui Limbosu de la Blaj, a ajuns în CEV. Meciurile au loc în Antalya (TUR). Pentru cultura generală, că mulți proști pronunță aiurea, deși se mai duc vara pe acolo, pronunția e în 3 silabe: [an.TA.lia].

Vedem că voleiul european la nivel de cluburi este dominat de Italia. S-a mai strecurat aici și un club polonez.

TVR Sport, după ce a decimat publicul de volei, fiind plasat în grila Digi între canalele digitale, nu are potența de a transmite una din culmile voleiului european. Oare are vreo importanță? Românii interesați de volei sunt foarte puțini, iar cei interesați de voleiul internațional sunt și mai puțini. Îi poți numără pe degete de la picioare. TVR Sport continuă să fie cel mai leșinat canal de sport din Europa, cu multe umpluturi caraghioase și zero acces la competiții din Europa și din lume. 

Și o veste bună: Proștii de la TVR și-au reparat pagina de transmisiuni în direct (https://www.tvrplus.ro/). Acum că voleiul românesc și-a încheiat campionatul, spectatorii au din nou acces pe platforma de Internet. Aplauze.

klap.ro

 

DU 5 mai

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

++📺1700 (M) Itas Trentino – Jastrzębski Węgiel (LC FINALA) 
Cu: Toniutti, Michieletto, Podraščanin, Łukasik, Fornal, Sbertoli, Lavia, Patry
VIDEO AICI

++📺2000 (F) Imoco Volley Conegliano – Vero Volley Milano (LC FINALA)
Cu: De Kruijf,
Haak, De Gennaro, Orro, Sylla, Wołosz, Heyrman, Egonu, Cazaute, Folie, Robinson-Cook, Gennari, Parrocchiale
VIDEO AICI sau AICI

 

 

Sursele video apar, de multe ori, cu câteva minute înaintea meciului respectiv. De obicei, sunt situri prost executate, care urmăresc să livreze cât mai multe reclame. De aia partea video nu merge din prima, ci mai întâi se afișează 5-6 reclame ori în tab separat ori în fereastră separată. Trebuie ceva perseverență, dar ocolește reclamele, nu da clic pe ele. * Des sunt indicate mai multe surse numerotate. Dacă nu merge una, o poți încerca pe următoarea. Dacă merg toate, poți alege una de calitate mai bună sau de limba comentariului dorită. * Unele surse nu merg pe telefoane/tablete. 📺

Comentezi?