# **DIV AF Etapa |** REZULTATE (1) * **IATAN** ȘI CEAFA DE PORC *…

# **DIV AF Etapa 1.1 |** REZULTATE (1) * **IATAN** ȘI CEAFA DE PORC * PROȘTII ȘI TRICOURILE

**Dinamo – Rapid 3 – 0 (25-16, 25-14, 25-8)
**Campionatul a început cu stîngul. Chiar de la primul meci s-a încălcat regulamentul, nerespectîndu-se data stabilită. Nu e mare lucru de comentat despre acest meci, în care am văzut o echipă, Rapid, care nu are ce căuta în div A. De mai mulți ani, vișăneii tractoriști nu pricep că nu poate fi chiar oricine în div A, doar ca să aibă **Ghiulangiul** campionat de 12 echipe.

*Cea mai bună marcatoare:* **Ariana Pîrv**( #13 extremă Dinamo), 14 pct.
*Cele mai multe blocaje punctate:* **Natália Martins** ( #3 centrală Dinamo), 4. Nu știm cine e „Silva Martins“ așa cum apare pe DataVolley! 🙂

Alte date statistice nu avem, pentru că multilaterala dezvoltată și multiretrasa **Alida**, cea care s-a chinuit azi cu statistica din partea casei, n-a știut cum s-o ridice pe Internet 🙂 Ce să-i faci? Poate arată tastatura ca un fileu de volei, dar calculatorul e cu totul altceva decît un suport pentru cafea.

A arbitrat **Iatan Copila-Minune**, cea care a devenit arbitrăreasă divizionară A de pe la 22 de anișori, desigur prin merite deosebite, și care vara asta a halit din greu la ceafă de porc și iaca plîngea platforma sub greutatea ei. 😀 Dar ea e mare modelină de fezbuc și-și tot pune acolo mesaje porcoase. Și se autointitulează „bad-assy“ 😀 Zi bre mai bine „fat-assy“, ca la parodia aia cu **”Weird Al” Yankovic**, *Fat* 😀
Numai și din cauza porcăriilor publicate ar trebui să zboare din arbitraj. Dar a să zboare cînd a zbura porcu’!
E uimitor cît de grași sînt arbitrii de volei români. O fi ăsta vreun criteriu de promovare.
—–

Proștii și cîrpacii nu încetează să ne minuneze. TVR 3 a transmis de parcă e o fetiță de fezbuc, fără să poate genera grafică pentru meci! Au înghesuit într-un colț al ecranului tabela de scor a sălii, aia cu beculețe de pe vremea lui Dej! Uimește și cîrpăceala de la Dinamo, care, deși e club de importanță națională și europeană, are o sală cu marcaje de sală de sport de liceu! Niște linii de culori incerte trasate pe un parchet pestriț, de nu mai știi care și pentru ce sport e.

Iar tricourile de joc…frateeee! Mereu o mare provocare pentru proști! La Rapid au pus numere de culoare închisă pe fond închis (vișiniu), de nu se distinge mare lucru, și nu au numele inscripționate.

La Dinamo numerele și numele au un fel de contur care e prea gros ca să se înțeleagă ceva, mai ales la TV. Oare cum reușesc proștii s-o zbîrcească atît de des cu designul tricourilor?
—–

**Colțul lui îNȘelaru**

Cine se aseamănă în prostie se adună. Probabil **îNȘelaru**a citit prostiile **Contabilului vișănel Constatinescu (*doarvolei*)**, care și el delira că meciul Dinamo – Rapid era pe vremuri „finala“ campionatului! 😀 Ce campionat național de volei a avut, băi aceștia, o „finală“? Există campionate cu o finală propriu-zisă, dar nu a fost cazul campionatul național de volei românesc.

Perle **îNȘelaru**:

– Zadarojnai [„Zadorojnai“]

– CSU Belor Galați e puternic întărită! 😀

– Bici volei 🙂 [deh, dacă așa a auzit zăpăcitul în anturajul lui…]

– X intră la pas.

– Un pas deasupra capului! [ha??]

– E 7-0, lucrurile merg bine pentru bucureștence! 😀 😀 😀

1 thought on “# **DIV AF Etapa |** REZULTATE (1) * **IATAN** ȘI CEAFA DE PORC *…

Comentezi?