PROSTIA DIN VOLEI | Proștii lui Moș Ary Șontorogu au mai găinățat o idee: tricoul cu nume dublu, Tricoul Egalității * Refuză să accepți

sursa: FIVB

 

Moș Ary Graca Șontorogu este ăla ales nu prin vot, ci „prin ovații” președinte al FIVB nu pentru un mandat, ci pentru două deodată! Tot el e ăla cercetat de poliție pentru fraude enorme comise pe când era Ghiulangiu al federației braziliene. Cum peștele de la cap se împute, nici cei de sub el nu-s mai breji și, de aceea voleiul mondial se tot duce la vale. Cea mai nouă imbecilitate debitată de Proștii lui Moș Ary Șontorogu e că cică vor ei să lupte cumva pentru egalitatea sexelor în sport! Eii, Proștii lui moș Ary Șontorogu încă sunt pe stil vechi, ei n-au auzit că sexele s-au fluidizat în zilele noastre, când ne-am pandemit la cap și poți să-ți alegi ce gen vrei să fii, chiar ambigen 😂

Proștii creativi ai lui Moș Ary Șontorogu zic că, la finalele LNV din 25/27 iunie, unii jucători și unele jucătoare vor purta Tricourile Egalității! Adică cupluri de-un bărbat și o femeie cu același număr pe tricou, vor avea inscripționat fiecare și numele celuilalt. 😀 Așa luptă revoluționară!

Ei, cât de prost să fii ca să pui ca identificare pe tricou numele altei persoane??

Un prost-șef de la Volleyball World, Spirulina lor, Finn Taylor, a trosnit cu mândrie (!) una de Gâgă:

Volleyball World is proud to be a leading advocate for promoting gender equality in sport. Gender equality and inclusivity are in volleyball’s DNA and we will always refuse to accept the status quo.

Organizația Volleyball World este mândră să fie un avocat principal al promovării egalității în sport [poate „sporturi”, prostule?]. Egalitatea și „inclusivitatea” [ha??] sexelor sunt în ADN-ul voleiului și vom refuza mereu să acceptăm status quo.

Deci așa zice idiotul:

– că voleiul are ADN

– că are „inclusivitate” – Aaa, nu știți ce-i aia? Aveți puțintică răbdare, că imediat va fi la modă și la noi și veți auzi foarte des cuvântul pe buzele tuturor pițipoancelor moderniste și progresiste (și neo-marxiste) de la teveu: un fel de calitate de a încerca a include tipuri diferite de oameni și de a-i trata corect și egal.

– că refuză să accepte! 😂 (ăsta e mai tare decât Ambasadoreasa Pîrv!)

-Dar ce refuză să accepte idiotul? „Status quo”, adică „starea de fapt actuală”!

Deci idiotul Taylor ne zice că voleiul e deja pe bază de egalitate și „inclusivitate”, dar va refuza starea actuală, deci această egalitate și această „inclusivitate” 😊 Prostia bubuie.

Bă, Taylore, bă! Ce egalitate și „inclusivitate” e aia când ai un sport cu competiții separate pe sexe? Uite, scrabble-ul este sport cu egalitate și cu „inclusivitate”. Când o să-i vedeți pe Bala și pe Onyejekwe jucând în aceeași echipă (sau pe mai puțin celebrii Wallace și Goncearova), abia atunci să vorbiți de egalitate în volei!

Dar vremurile alea, cu echipe mixte nu-s departe. Vorbesc foarte serios! Păi n-ați auzit de sexul fluid? De travestiți? De schimbare de sex? Păi pe așa persoane în ce echipe le incluzi? La masculin sau la feminin?

Da, anul 2020 a fost Anul Pandemiei de Prostie și atunci s-a rupt balanța lumii. Proștii urlă din ce în ce mai tare în clișee găunoase, iar io mă întreb oare pentru cine mai scriu? Câți din mediul voleibalistic pricep ceva din chestiile astea?

(Bârfa momentului: Cică Proștii lui Cojocaru se adună mâine (joi) să dezbată cum să se desfășoare următorul campionat național! Aproape sigur Universitalul Cojocaru a uitat că a promis să respecte statutul și să-l repare. Credem că a uitat că nu el decide modul de desfășurare a campionatului, ci Adunarea Generală! Dar ați auzit de 9 luni de vreo propunere de modificare a Statutului FRV? De vreo intenție de a convoca Adunarea Generală? Și unde au dispărut marile lui lecții de pe Zoom cu antrenorii? Sau a fost aia o înșelătorie electorală? A prins la prostime.)

https://en.volleyballworld.com/news/initiative-to-champion-gender-equality-volleyball-world-launches-the-equal-jerse

Comentezi?