PUPINCLOACĂ PÎRÎCIOSUL E NEMULȚUMIT DE ARBITRAJ Mai știți gloata aia fezbucistă cu halucinații, care…

PUPINCLOACĂ PÎRÎCIOSUL E NEMULȚUMIT DE ARBITRAJ Mai știți gloata aia fezbucistă cu halucinații, care…

PUPINCLOACĂ PÎRÎCIOSUL E NEMULȚUMIT DE ARBITRAJ

Mai știți gloata aia fezbucistă cu halucinații, care ieșea cu miile de telefoane cu luminițe colorate ca s-o sprijine pe Codruța Corupța? Ei bine, unul dintre acei fervenți haștag-rezist era și timișoreanul agrolandez Atănăsoae, clămpănitor la radio, deși nu-l prea ajută limba, și, mai nou, slugă cu simbrie la Cocoșel. Individul cu greșeală chiar în nume este principalul artizan al campaniei Agroland (volei), care n-ar fi rea, dacă n-ar fi împuțită de corupție.

Și ce s-au chitit ăsta și ai lui? Să reclame arbitrajul de la meciul Știința – Agroland (31 mar).
Pe cine reclamă? Pe însuși Lucică Mondialu, care este chiar în gașca lui Cotoroanță (păi mai pupa el nivel de internațional, dacă nu era-n gașcă??), iar Cotoroanță e-n gașca lui Ghiță, coleg cu… Cocoșelul Horică! Păi deja vă mîncați între voi? 🙂

Mai mult, a venit ficiorul cu „probe“ video de toată jena, precum asta, care are 9 secunde imagini, iar restul pînă la 35 e vid alb! 😀
https://www.facebook.com/AgrolandVolei/videos/825560307637023/UzpfSTQ4MDQ2MTY5NTQ1NjQxODo5NTg2NzczMzA5NjgxODM/

Dar cine să le analizeze reclamația? Cotoroanță?? Ha-ha! Bună glumă. Cel care a redactat niște rapoarte pentru AG de zici că a făcut școala de tractoriști?
Ăia din fereviș sînt atît de proști încît nici nu știu calcula ce înseamnă jucător Sub-23. Tu mai vrei să facă expertize video??

Dar, cum eu am spirit de voluntariat anormal, am să vă fac eu analiza video.

Jucătoarea Radu de la Bacău intră în jumătatea agrolandeză pentru a recupera mingea. În momentul lovirii mingii (aprox secunda 8 din video), jucătoarea Agroland 4 este cu picioarele la 1m de linia de atac și se uită la minge în unghi. Presupunem că distanța pe adîncimea imaginii ar fi pe 1m50 după linia de atac.
Pe orizontală, proiecția mingii ar fi foarte aproape de linia de 1m75, care delimitează spațiul antrenorului.
Avem punctul A.

La momentul următoarei loviri (Rogojinaru) (aprox secunda 12), mingea este cam la 1m20 de linia albă centrală, care apare ciudat pe terenul din Bacău.
Distanța în adîncime e mai greu de estimat. Putem doar analiza deplasarea jucătoarei și presupune că ar fi, socotind între linia de atac și cea de fund, la o treime de linia de fund, adică la cca 2m.
Avem punctul B.

Deși în plan vertical mingea are traiectorie aproximativ parabolică, proiecția pe orizontală e aproximativ o linie dreaptă. Linia care unește punctele A și B trece la aprox 0,4–0,5 m de punctul C (antena), prin exterior. Diametrul unei mingi de volei este 20,7 cm.
Concluzie: cel mai probabil (avînd în vedere calculele grafice aproximative) mingea a trecut la cca 30 cm prin afara antenei, destul de clar, deci pasa a fost regulamentară. Reclamația se respinge.

În timp real e și mai greu de discernut așa situații de către arbitri și nici măcar sistemul de contestații video nu include această situație. Nu că ar fi greu: s-ar putea monta camere în tavan fix deasupra antenelor. Sau s-ar putea lega o șfară de la antenă la tavan 😉

‘Ăi domnu Atănăsoae, care, ca și Cocoșelul Horică, nu știi să-ți scrii numele corect pe fezbuc, dacă ești așa de anticorupt, pe cînd și o reclamație contra arbitrei hoațe de la Blaj, fătuca lui Păhăricăcare ne-a făcut de rîs în Ieuropa? Sau la gașca voastră nu e cu haștag?
Pe cînd o reclamație contra șutangiului Prințul Paul cel Fudul? Sau la gașca voastră nu e cu haștag?
Dar pe Cocoșelul ăla care a re-votat sistemul competițional tembel, deși îi fac demonstrații matematice de 2 ani, nu-l reclami? Dacă-ți dă bani, e bine cu corupția din volei, haștagule?

Hal de jurnalist ești tu sau ce? Că să-ți spun „pupincurist“ nu pot, că Cocoșelul are cloacă. Deci… „pupincloacă“?

Mîine cînd te dai iar în spectacol, în loc să behăi la microfon TI MI ȘOA RA, ce-ar fi să scandezi FE RE VE CO RUP ȚI E?

2 thoughts on “PUPINCLOACĂ PÎRÎCIOSUL E NEMULȚUMIT DE ARBITRAJ Mai știți gloata aia fezbucistă cu halucinații, care…

Comentezi?