PUȚIN VOLEI ÎN IAȘI PÎNĂ LA SFÎRȘITUL ANULUI 2018 * VREMEA CA PENICILINA SĂ…

aqualine.ro/

PUȚIN VOLEI ÎN IAȘI PÎNĂ LA SFÎRȘITUL ANULUI 2018 * VREMEA CA PENICILINA SĂ SE STÎNGĂ?

Abia acum în august s-au apucat cîrpacii lui Nani-Nani (directorul de la Antibiotice SA) să-și întindă antenele și să încerce să încropească o echipă. Așa zic zvonurile. Eu unul credeam că Penicilina va fi a 3a echipă care se va dezînscrie din campionat. Încă nu e prea tîrziu, pentru că e greu de crezut că Penicilina mai poate aduce vreo jucătoare serioasă. În acest moment, practic, echipa nu mai există. Jucătoarele cu care ne-am obișnuit s-au săturat de „voleiul“ electricianului Stîngâșinși. Unele chiar au abandonat activitatea competițională. Dacă în aprilie se auzea că va veni ca antrenor Valerijan Luka, care a primit o ofertă muult mai bună de la CSM Tîrgoviște, acum nu există niciun candidat. De aia, chiar dacă se încearcă în dorul lelii construirea unei echipe, nu garantează nimeni că va fi una care să merite investiția potențială. Iar dacă nu merită, va fi dezînscrisă.

Dacă anul trecut, cînd s-a hotărît desființarea echipei de senioare, am mai făcut ceva tărăboi, ca să nu rupem tradiția voleibalistică a orașului, acum deja sîntem pe deplin lămuriți că firma Antibiotice SA nu este cîtuși de puțin capabilă să gestioneze o echipă competitivă. Chebac Cîrpac și Stîngă Înjurătorul de Cristoși au făcut ca Penicilina să fie unul dintre cele mai caraghioase cluburi din România. Poate a venit vremea să ne resemnăm. Poate a venit vremea ca flacăra Penicilina, care abia mai pîlpîie de 8 ani, să se… „stîngă“.

ottobroker.ro

Chiar dacă vom avea echipă, meciurile de văzut la Iași pînă la sfîrșitul anului sînt numai 4:

klap.ro

20 oct Penicilina – CSU Galați (Cupa RO)
3 nov Penicilina – Știința Bc
17 nov Penicilina – CSM Lugoj
1 dec Penicilina – Dinamo

Dacă se vor face iar mînării cu amînări și cu interschimbare de gazde, poate nici 4 meciuri nu vom avea la Iași.
De obicei, în perioada oct–dec, erau 6–7 meciuri. Numărul mai mic din acest an se explică prin dezînscrierea a două echipe (CSU Oradea și Medicina Tg Mș), combinat cu programul competițional prost făcut, pentru 12 echipe. Acum cam în fiecare etapă 2 echipe vor sta.

Comentezi?