[reeditat] PĂHĂREALA LUNII (1): CHIOLHAN LA BLAJ PE BANII STATULUI * MICA MECCA După…

[reeditat] PĂHĂREALA LUNII (1): CHIOLHAN LA BLAJ PE BANII STATULUI * MICA MECCA După…

[reeditat] PĂHĂREALA LUNII (1): CHIOLHAN LA BLAJ PE BANII STATULUI * MICA MECCA

După cum știe toată lumea, în acest blog scriu numai tîmpenii și aiureli. Ce visez noaptea, scriu dimineața. Cel mai recent vis e cam așa:

Se făcea că eram primare la Blaj. Și-mi cumpărasem echipă de volei pe banii statului și mă alesesem cu multe medalii și mi le bălăngăneam fudul la gît ca vaca. După ce am luat medalie de argint la Liga Campionilor, am urlat peste țară că fac cinste tuturor cu fluvii de Jidvei. Și se făcea că ocazia a apărut de ziua mea și i-am chemat la mine pe ăi mai șmecheri din volei ca să le fac chiolhan cu mîncăruri și cu băuturi. Tot pe banii statului.

Desigur, dacă există vreo coincidență cu persoane și cu fapte reale… nu e vina mea. Că uite ce ne raportează pupincuristul blăjean numărul unu, Henegar: Cică Păhărică a organizat pe 8–9 iun la Blaj manifestarea „Voleiul românesc – prezent și viitor“ 😀

Zic unii din anturajul grotescului Păhărică că a fost ziua lui, iar treaba asta cu manifestarea e doar o acoperiere pentru a plăti chiolhanele pentru „elită“ cu banii primăriei. Că doar nu era nebun să plătească din banii lui. Așa scrie pupincuristul: că s-a adunat „elita voleiului românesc“, dar eu cred că e greșeală de tipar. Sigur a vrut să zică „etila“, de la etanol. 😉

Se și leagă logic. Gîndiți-vă numai că membrii Consiliului Slujitor vin cu silă la ședințe, chiulind cu rîndul (ca să rămînă cvorum), iar în unele luni sar ședințele cu totul, împotriva statutului. Și cum numa ce au avut ședință pe 24 mai, hopa! i-au mai străbătut fiorii să mai facă una rapid, după numai 2 săptămîni și fix acasă la palatul baronetului local grotesc Păhărică exact de ziua lui! Ptiuuu! a dreaculu coincidență! 😀

Că etiliștii nu puteau trage la sorți la București, trebuia să se ducă moț… la moț. Așa Mica Romă, după ce a fost Micul Babilon, acum a devenit Mica Mecca a voleiului românesc!

Dar uitați-vă cu atenție! Vedeți vreo urnă pentru tragerea la sorți? 😀
Și de ce s-au pus așa de departe de scena-ecran?
(Bidoanele de Jidvei sînt la beci!)

https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/photos/a.1846608512070199.1073741912.419647494766315/1846608708736846/?type=3&permPage=1

7 thoughts on “[reeditat] PĂHĂREALA LUNII (1): CHIOLHAN LA BLAJ PE BANII STATULUI * MICA MECCA După…

  1. PFA!…SI AIA SUNT REPREZENTATII CULTURII..AM INTELES AVEAM O NELINISTE…O ZI MINUNATA SI UN SFIRSIT DE SAPTAMINA LINISTIT..POATE SI UN PIC DE SOARE!

  2. este sedinta cu directorii cluburilor A1………la masa din dreapta se vede chelia lui banciu 7 clase de la csmb………..la masa prezidiului (cu spatele) cotoanta gheorghe si ispas toti cu gura plina si cu mainile prin farfurii……………aici se hotareste sa jucam fara jucatori romani.

  3. La prezidiu, în ordinea din foto: generalul Bacșiș (și director de sanchi la Blabla Blaj), Ștefănescu (președinte la Blabla Blaj și omul lui Păhărică), Păhărică, Ghiță Ghiulangiul și Cotoroanță.

Comentezi?