România – Bulgaria 0–3, declarații după meci (pt CEV) Adriana Vîlcu ( #11 extremă…

România – Bulgaria 0–3, declarații după meci (pt CEV)

Adriana Vîlcu ( #11 extremă RO): Știam că Bulgaria are o echipă mai puternică și că e favorită la cîștigarea turneului, dar azi am făcut tot ce am putut. E ușor de văzut că sînt mai puternice mai ales în momentele cheie ale unui meci. Mîine avem un alt meci dificil contra Turciei și sperăm să facem tot ce putem.

Elița Vasileva ( #16 extremă BUL): Evident, meciul de azi a fost mai dificil decît cel de ieri contra Elveției. Am avut ceva probleme pe parcurs, mai ales cu serviciul lor în setul 3, dar am reușit să le rezolvăm și am cîștigat în 3 seturi.

Hristina Ruseva ( #11 centru BUL): RO joacă mult mai bine decît Elveția și meciul a fost la un moment dat problematic. Mă bucur că am reușit să rămînem concentrate și în momentele cele mai critice. Adversara cea mai mare din grupă este Turcia. Ne pregătim pentru acest meci și cred că azi a fost o testare bună în vederea acestui meci așteptat, mai ales din punct de vdere psihologic.
——

… Și amenințările turcești, după partida cu Elveția:

Giovanni Guidetti (antrenor TUR): Am văzut și bune și rele la echipa mea, pe care le vom analiza. Nivelul adversarelor crește cu fiecare meci, ceea ce e bine pentru noi, deoarece mă aștept să fim în formă maximă la meciul „final“ cu BUL. RO e o echipă bună cu atacante bune și cu centri foarte buni.

Naz Aydemir Akyol ( #11 coordonatoare TUR): Am folosit primele 2 zile ca să dezvoltăm o armonie în cadrul echipei, deoarece nu am avut mult timp pentru pregătirea turneului. Trebuie să îmbunătățim multe lucruri, pentru că dorim să ne calificăm la CM terminînd grupa pe locul 1.

Comentezi?