S-a înecat ca polonezul la mal * Unde-s fetele noastre? * Unde-i Rareș? Polonia…

S-a înecat ca polonezul la mal * Unde-s fetele noastre? * Unde-i Rareș? Polonia…

S-a înecat ca polonezul la mal * Unde-s fetele noastre? * Unde-i Rareș?

Polonia a îmbulinat-o! După ce a cîștigat toate cele 10 partide anterioare, a fost învinsă azi dimineață în ultimul său meci de Italia (1-3). Polonia avea nevoie de cel puțin 2 seturi ca să-și asigure unul dintre cele 2 locuri calificante pentru Olimpiadă. În condițiile date, Statele Unite trebuie să cîștige contra Argentinei (orice scor) ca să treacă pe locul 1, datorită punctajului sau raportului seturilor. Polonia poate plăti tribut „generozității” de a face cadou cîte un set în fiecare partidă cam oricui a dorit.
Italia și-a asigurat locurile 1-2.
Vedeți SUA – Argentina în direct de la ora 12:40 aici:
https://www.youtube.com/watch?v=jeFf0HXL77Q

***

Fetele de la Penicilina sînt la Craiova pentru Cupa Ion Constantinescu, care începe după-amiază. Mai participă SCMU Craiova, CSM București și U Cluj Napoca. Nu știm ce obiectiv au, dar, dacă pentru Gallardo obiectivul la CE este de zero seturi cîștigate (că dacă ar cîștiga un set, ar fi pentru el SF!), ar fi rezonabil ca ieșencele să cîștige în acest turneu măcar 5 seturi.
Hai Penicilina!

***

Rareș Puni (fostul antrenor al Penicilinei și actual secund al naționalei feminine) își face bagajele pentru CE, a cărui fază finală începe sîmbătă (26). Deși se știa mai demult în mediul voleibalistic, Rareș a confirmat pentru grupul nostru că va fi secundul lui Florin Grapă, la Știința Bacău, în stagiunea iminentă. Penicilina joacă cu Știința pe 20 dec (Bc) și pe 19 mar (Iș). Să vedem atunci ce scandal îi facem.Lots more coverage on http://worldcup.2015.men.fivb.com/ Facebook: https://www.facebook.com/FIVB.InternationalVolleyballFederation Twitter: https://twitter.c…

Comentezi?