# S-AU ÎNTÂLNIT HOȚUL CU PROSTUL * PROCESOMANUL **GHIULICĂ** DĂ ÎN JUDECATĂ MTS! *…

# S-AU ÎNTÂLNIT HOȚUL CU PROSTUL * PROCESOMANUL **GHIULICĂ** DĂ ÎN JUDECATĂ MTS! * **IEȘI AFARĂ, JAVRĂ ORDINARĂ!**

Se mai aude uneori prin mediul voleibalistic vorba „***S-au întâlnit hoțul cu prostul***”. De obicei se referă la situațiile de negocieri de salarii, când o parte încearcă s-o fraierească pe cealaltă. Dar există și o situație mai specială chiar la vârful ferevișului. E vorba de cuplul comic de covizi **Ghiulangiul+Dîrlan**. Dintre ei doi nu se poate decela cu precizie cine e hoțul și cine e prostul.

În această competiție, avocatul agramat **Dîrlan** pare a câștiga. Pe de o parte, agramatul **Dîrlan** a oferit de-a lungul multor ani soluții cu aparență legală pentru mârșăviile **Ghiulangiului**. De exemplu, a sucit propoziția aceea din Statut cu criticarea federației. **Ghiulangiul** ar fi vrut să interzică simplu candidaturile tuturor celor care critică federația, adică pe el. Dar **Dîrlan** a ajustat trăsnaia **Ghiulangiului** așa: cică pot candida doar persoane „***ataşate de voleiul românesc prin acțiuni publice care nu prejudiciază imaginea federației și a oficialilor acesteia***”. Adică o aiureală care nu sună la fel de grav ca pretențiile **Ghiulangiului**, dar poate fi folosită eficient contra oricărui candidat care a prejudiciat imaginea lui **Ghiulică**. Chiar așa atenuat, textul este fundamental anticonstituțional, atacând libertatea de exprimare și de opinie a persoanei.

Pe de altă parte, agramatul **Dîrlan** a știut cum să-l fraierească pe **Ghiulangiu** ca să scuture mulți bani de la el. I-a turnat cucută în urechi cum că ar trebui să-i dea în judecată pe **X** și pe **Y**, care l-au criticat sau l-au deranjat în vreun fel. Și așa a ajuns **Ghiulangiul **procesoman. Cel puțin 10 astfel de procese sunt acum în curs de judecare, cam toate fără șanse de reușită, dacă judecătorii sunt normali la cap. Dar cu fiecare proces, hoțomanul **Dîrlan** mai înhață niște bani! Că-l fraierește pe **Ghiulică** personal nu ne deranjează deloc, dar în unele procese e implicată chiar federația, iar agramatul suge astfel bani pentru aceste procese chiar de la federație, nu din buzunarul lui **Ghiță Ghiulangiul**.

Ultima ispravă a **Dîrlanului **agramat e că a reușit să-l aburească pe **Ghiulică** să dea în judecată chiar MTS! Adică să conteste în justiție raportul de control 116/CCM/26.08.2020, cel care l-a găsit că e o japiță nemaiîntâlnită.
Unii ar zice admirativ că **Ghiță** are testi**** zdravene. Adică, după ce, în ultima vreme, i s-a ridicat fustița și a fost arătat la păsărica goală și nespălată, în loc să fugă schelălăind, cu coada-ntre picioare, ca o „**ieși afară, JAVRĂ ORDINARĂ**!”, **Ghiulangiul** se îmburzuluiește și contraatacă.
Dar noi zicem că doar l-a aburit **Dîrlanul**, ca să mai facă el, avocatul, niște saci de bani pe spinarea federației fără să muncească prea mult.

Pentru că, deși agramatul **Dîrlan** a înșfăcat deja banii pentru reprezentarea în proces, acest proces se va stinge imediat, odată cu instaurarea noii conduceri a FRV, deoarece va rămâne fără obiect. Tot noua conducere va trebui să-l concedieze pe loc pe **Dîrlan** din poziția de avocat al FRV și să-și găsească un avocat care să știe măcar când se scrie „va” și când „v-a”.

Deci care-i hoțul și care-i prostul? Că tot nu ne-am lămurit. 😊

Comentezi?