# **S E N Z A Ț I O N A L !** RELANSAREA…

Private: # **S E N Z A Ț I O N A L !** RELANSAREA…
aqualine.ro/

# **S E N Z A Ț I O N A L !**
RELANSAREA BLOGULUI ***VOLEI ROMÂNIA***!

După 5 ani de existență și de activitatea în slujba voleiului românesc, blogul ***Volei România ***îmbracă o haină nouă.

Am luptat împreună pentru eliminarea buruienilor în sistem și ne-am bucurat de VICTORIA SUPREMĂ: trimiterea **Ghiulangiul** la lada de gunoi a istoriei. Am luptat contra cârpacilor cei foarte mulți și am promovat calitatea pe care am găsit-o pe ici pe colo.

V-am informat și v-am distrat.
Am analizat și am sintetizat.
Am dezbătut împreună.

klap.ro

Dar blogul ***Volei România*** n-a funcționat foarte bine în mediul Facebook. Cele mai postări se pierd pentru cititori în subsol, dacă ei nu le citesc rapid. Postări importante, precum lecțiile, au dispărut așa putând fi cu greu regăsite.

Mult mai rău decât atât, în ultima vreme s-au întețit atacurile asupra blogului. A atacat continuu haita lui **Limbosu** de la Blaj, iar mai nou a apărut atacatorul **Păușescu** **junior**, care e și vișănel prin taxo și cojocărel prin propria lui gașcă. Multă vreme, blogul n-a avut nicio problemă serioasă, agenții FB reacționând după regulile presei democratice americane. Dar în ultima vreme au apărut interpretări românești din partea agenților FB românași, care au început să atace drepturile fundamentale la libertatea de exprimare și la libertatea presei.

De aceea e timpul să ne slăbim legăturile cu un mediu care amenință să devină abuziv.

Un mare avantaj al mutării e că blogul va putea fi astfel accesibil și cititorilor care nu au cont de Facebook.
# Vă invităm să vizitați și să vă abonați la noul blog vechi, pe care-l găsiți la adresa: www.voleiromania.com

Avem încă destule probleme tehnice, formatarea unor articole va trebui corectată cu timpul, dar am considerat că blogul **Volei România** este într-o stare acceptabilă pentru a fi lansat public. Perioada de testare continuă.

ottobroker.ro

Nu vom pleca de pe Facebook, însă. Cele două variante vor funcționa în paralel, oarecum sincron.

Vă mulțumim pentru sprijin, cititorilor și colaboratorilor, și vă așteptăm la noua adresă.
# **Iarba rea din holde piară!**

www.voleiromania.comRomanian Volleyball. Volei România. Iarba rea din holde piară!

Comentezi?