Să râdem cu lugojeanul Psihălău Moldovan: Un singur cuvânt! ?

aqualine.ro/

 

Cel ce behăie la microfonul sălii din Lugoj și ne strică vizionarea meciurilor de acolo, forțându-ne să ne uităm fără sonor, și cel care a impus imnul pornografic al clubului lugojean (De Kneu), e unul Psihălău Moldovan, poreclit și Moldovan Ionel Viorel. Behăitorul lugojean exaltat, care defectează 2 microfoane pe set cu urletele sale, de se crede pe un mare stadion american, scrie și pe pagina oficială de Facebook a CSM Lugoj (volei). Pentru că el e și (pseudo-)„jurnalist”. Cam ca îNȘelaru. Dar nu un fiștecine, ci chiar redactorul-șef al fițuicii sătești, comic numite „Redeșteptarea”. Adică a fost prost, apoi s-a deșteptat, apoi s-a prostit la loc și acum vrea să se redeștepte. ?

ottobroker.ro

Deși ca un copiluț la creiere, a ajuns flăcău bătrân, răscopt, și s-a cuplat într-un târziu cu o bulgăroaică urâțică, Krasteva, cică voleibalistă, dar una din alea care nu prea știau meserie. Dar ei îi plăcea să se întindă aproape goală pe fotografii de fezbuc ca să-i excite pe șoferii de TIR. Când și-a făcut praf genunchiul, i-am fost alături psihic, apoi s-au suit dracii pe ea. Inclusiv Psihălău Moldovan. Că ăștia doi s-au cuplat e una, dar că s-au apucat să se și înmulțească… aoleo! ?

Dar uite că ne luarăm cu vorba și uitarăm de distracție ?
Recent Psihălău Behăitorul a publicat pe Facebook comicăria din FOTO.
Pe prosto-romgleză, „determinare” (determination) înseamnă „hotărâre”. Dar cel mai comic e cum a numărat cuvintele Psihălău! ? Un singur cuvânt: CSM Lugoj! ? Ia mai numără o dată, prostule! Nouă ne-a dat c-ar fi 4 cuvinte! (deși 3 sunt prescurtate) Sau o fi cuvântul „cesemelugoj”?

Psihălău, „într-un singur cuvânt”: ești prost de behăi! ?

klap.ro

Comentezi?