Situaţia bugetelor acordate in luna martie, pentru anul 2016, de catre Ministerul Tineretului si…

Situaţia bugetelor acordate in luna martie, pentru anul 2016, de catre Ministerul Tineretului si…

Situaţia bugetelor acordate in luna martie, pentru anul 2016, de catre Ministerul Tineretului si Sportului pentru cheltuielile Federatiilor Sportive Nationale este evidenţiată în tabelul atasat.
Asadar, FRVolei a primit initial din partea MTS-ului suma de 2412000 lei, ceea ce reprezinta aproximativ 536000 euro.Despre destinatia pe capitole a acestor bani vom discuta in amanunt in zilele urmatoare, veti vedea atunci cati bani sunt alocati pentru fiecare capitol in parte, si ma refer aici la echipament, doping,congrese,cursuri,juniori mici precum si pentru cheltuielile de intretinere si functionare.Astazi doresc sa va spun doar faptul ca semnatura pe ordinele de plata pentru cheltuirea acestor fonduri trebuie sa o dea secretarul general al federatiei.Ei bine, am citit ieri un comentariu in care cineva se intreba cum a ajuns in functie actualul secretar general al FRVolei.Am verificat site-ul federatiei de la plecarea domnului Manole Viorel si pana astazi si nu am gasit nici un comunicat cu privire la procedura prin care actualul secretar general ocupa in prezent aceasta functie.Am citit inclusiv toate hotararile Consiliului Director care sunt afisate pe site dar nu am gasit absolut nimic cu privire la aceasta “numire”.Va rog sa tine cont de faptul ca aici nu este vorba despre “numirea” in functia de magazioner, cel care trebuie sa numere echipamentele sportive ci de cea de secretar general al federatiei, cel care semneaza toate procedurile legale pentru achizitionarea lor.Nu stiu de ce, dar aceasta “numire” pare “cusuta cu ata alba”.Sa recapitulam, aceasta “numire” nu apare pe site, nu apare ca o hotarare a Consiliului Director si nu a fost aprobata in Adunarea Generala.Oare cine raspunde daca aceasta “numire” nu respecta prevederile legale?

3 thoughts on “Situaţia bugetelor acordate in luna martie, pentru anul 2016, de catre Ministerul Tineretului si…

  1. Bravo . Va felicit pt . initiativa dv de a aseza adevarul pe hirtie si de a arata concret cea ce se intimpla in sportul romanesc in special in voleiul romanesc . Chiar va rog sa publicati in ziare , sa aduceti televiziuni . Sa fie intrebati pe ce se cheltuiesc banii si de ce ii folosesc pe cea ce nu trebuie . Va doresc mult succes in munca dv. si nu va lasati . Trebuiesc scoase , odata si odata aceste radacini putrezite din voleiul romanesc .

  2. Va multumesc pentru aprecieri.Voi incerca sa scriu zilnic despre ce se intampla in sport si in special in volei.Nici eu nu am crezut inainte sa ma documentez ca lucrurile sunt atat de “delicate”.

  3. salariile celor din federatie sunt platite de minister……..am cautat si la minister scoaterea la concurs a postului de secretar general frv….nu am gasit-o……..mai cautati si voi poate aveti mai mult noroc 🙂

Comentezi?