Șoc! Calotă revine la națională! :) După ce s-a fofilat cum a putut mai…

aqualine.ro/

Șoc! Calotă revine la națională! 🙂

După ce s-a fofilat cum a putut mai bine vreo 2 ani, ca să scape de convocările la națională, Diana Calotă, cea mai bună coordonatoare română a momentului, o fi considerat că mai are o ultimă șansă să arate ce poate și să fie acel sprijin de care naționala feminină are nevoie. Astfel, o găsim pe lista lotului național lărgit, cea publicată nu pe situl FRViș ori pe pagina de FB, ci la CEV. Că dacă nu a publicat contabilul fudul, Constantinescu, pe doarvolei.ro, ferevișu de unde să știe??? 🙂

Găsim nume noi foarte interesante (și tinere!) pe listă, cum ar fi Eliza Inneh-Varga (opus), Roxana Țucmeanu (libero), Diana Ariton (centru), dar și pe Ioana Alexandra Pristavu (libero), care a avut o stagiune foarte bună în Franța sau pe cealaltă „străină”, Adriana Vîlcu.

Insă sîntem uimiți în continuare că au fost chemate la lot jucătoare care au fost rezerve 1-2 ani (deci nu au jocuri în papuci), ca Roxana Bacșiș, Ana Maria Berdilă sau Ramona Marciu.

klap.ro

De asemeni, a fost convocată și Loredana Filipaș, care nu are încă multă experiență (20 ani), dar este cea mai înaltă voleibalistă română a momentului: 1m99!

ottobroker.ro

Adina Salaoru e trecută drept extremă, post pe care nu a mai jucat din octombrie…

Lista de 28 (!?) desigur va fi redusă. Chiar dacă șansele de calificare pentru faza următoare nu sînt strălucite, poate apare, în sfîrșit, acel chef de a arăta cum se poate juca serios și la potențial maxim chiar la națională?

Vedeți lista la adresa de mai jos.1 thought on “Șoc! Calotă revine la națională! :) După ce s-a fofilat cum a putut mai…

Comentezi?